Netflix'in İkinci Türk Dizisi Atiye'nin Setinden Yeni Paylaşım Yapıldı

17
4
2
1
0
Netflix'in İkinci Türk Dizisi Atiye'nin Setinden Yeni Paylaşım Yapıldı
Mart ayında çekimlerine başlanan ikinci Türk orijinal dizisi The Gift’in setinden yeni görüntüler yayınlandı. Yapılan paylaşımda yönetmen koltuğuna yeni bir ismin oturduğu görüldü.

Türkiye’nin ilk Netflix orijinal yapımı olan Hakan: Muhafız’dan sonra gelecek ikinci orijinal yapım The Gift (Atiye)’in setinden yeni bir fotoğraf yayınlandı. Yönetmen Ali Taner Baltacı, çektiği sahne klaketinin resmini Instagram hesabı üzerinden “Here we go” yazarak paylaştı.

()

Bugüne kadar The Gift’in yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık isimleriyle karşılaşmıştık. Yapılan paylaşımdan yola çıkarak bölümlerin farklı yönetmenler tarafından aktarılacağı söylenebilir.

Dizinin başrolünü oynayacak Beren Saat’in yanı sıra Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi de yapımda yer alacak.

Şengül Boybaş'ın ”Dünyanın Uyanışı” adlı kitabından ilham alınarak yaratılan dizi, genç ve güzel ressam Atiye’nin sürükleyici ve mistik hikayesini konu alıyor.

Ülkemizde “Atiye” adıyla, globalde “hediye” anlamına gelen “The Gift” adıyla yayınlanacak. Göbeklitepe başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde çekilecek dizinin bu yıl gösterime girmesi bekleniyor.

Kaynak : https://webrazzi.com/2019/07/21/beren-saat-in-netflix-dizisi-the-gift-setinden-yeni-paylasim-geldi/
17
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
4
2
1
0