Netflix, Bir Neslin Efsanesi Pokemon’u Canlı Aksiyon Dizisiyle Geri Getirecek

36
6
2
1
0
Dünyanın en büyük dijtal akış platformu Netflix'in canlı aksiyon Pokemon dizisi üzerinde çalıştığı iddia edildi. İddiaların sahibi olan Variety, projenin henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu belirtti.

İlk kez 1996 yılında yayınlanan ve yayınlandığı günden bu zamana popülerliğini bir an bile yitirmeyen anime serisi Pokemon, günümüzde daha çok oyunlarla adından söz ettiriyor. Mobil cihazları kasıp kavuran Pokemon GO ile eski popüler günlerine geri dönen seri, son olarak 2019 yılında yayınlanan canlı aksiyon sinema filmi Dedektif Pikachu ile kendini göstermişti. Ancak görünen o ki ilerleyen günlerde daha fazla Pokemon yapımı görmeye devam edeceğiz.

Variety’nin raporuna göre Netflix, sevilen seriyi bir kez daha izleyiciyle buluşturmak için hamleler yapıyor. Dijital içerik devinin şu anda yepyeni bir canlı aksiyon Pokemon TV dizisi üzerinde çalıştığını belirten Variety, Lucifer’ın ortak dizi sorumlusu Joe Henderson’ın yeni Pokemon serisini yazıp yönetici yapımcılığını üstleneceğini söyledi.

Proje erken geliştirme aşamasında:

pokemon

Yeni Pokemon dizisiyle ilgili ilk detaylar gelmiş olsa da Variety, projenin henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı. Bu da şimdilik dizinin konusu, yayın tarihi veya kadrosuyla ilgili herhangi bir detay bulunmadığı anlamına geliyor.

Netflix’ten konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama ya da doğrulama gelmemiş olsa da iddialar aslında pek de mantıksız görünmüyor. Zira yönetici yapımcı Henderson, Lucifer’ın sona ermesiyle yeni projelerde boy göstermek istiyor olabilir. Ayrıca Netflix’in son dönemlerde video oyunlarını uyarlama işine el attığını da unutmamak gerekiyor.

Netflix’in yeni Pokemon serisinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ancak projenin henüz erken geliştirilme aşamasında olduğu düşünülecek olursa 2021 yılı içerisinde bir beklentiye girmemek gerektiğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/pokemon-series-live-action-netflix-order-lucifer/
36
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
36
6
2
1
0