Nintendo'nun E3 2019'da Yaptığı 14 Büyük Duyuru

19
7
2
1
0
E3 oyun fuarı devam ediyor ve birçok markadan çeşitli duyurular geliyor. Bu markalardan bir tanesi de Nintendo.

Nintendo’nun E3 sunumu dolu dolu geçiyor ancak bu sunumda yapılan duyuruların hepsi iyi haberler değil tabii ki. Çıkan kötü haberlerden bir tanesi hayranları tarafından uzun süredir beklenen Animal Crossing’in ertelenmesi oldu.

İşte Nintendo sunumundan öne çıkan başlıklar:

Breath of the Wild’ın devam oyunu geliyor

Hayranlar için en beklenmedik duyurulardan bir tanesi Legend of Zelda: Breath of Wild’ın devam oyunuydu. Oyun hakkında şu an çok fazla şey bilinmiyor.

Super Smash Bros. Ultimate’e yeni dövüşçüler

Smash Ultimate’e katılan dövücülerden bir tanesinin de Dragon Quest’ten Banjo-Kazooie olacak. Banjo’nun yeteneği ise form değiştirmesi olacak.

Luigi’s Mansion 3

Luigi’s Mansion, Nintendo’nun en büyük markalarından sayılmaz ancak son oyun serinin ayağa kalkmasına oldukça yardımcı olabilir. Korku ve komediyi harmanlayan oyun Switch’e bu sene içerisinde yolunu bulacak.

Dark Crystal ve Final Fantasy Taktikleri

Sıra tabanlı strateji oyunu Dark Crystal: Age of Resistance Tactics’te Netflix’in Dark Crystal: Age of Resistance yapımı baz alınıyor. Oyun, bu sene konsoldaki yerini alacak.

Zelda: Link’s Awakening

Bir yeniden yapım olan Zelda: Link’s Awakening, 20 Eylül’de Switch konsollardaki yerini alacak. Oyunda ayrıca kendi zindanlarınızı tasarlayabileceğiniz bir mod bulunacak.

The Witcher 3: Wild Hunt

Witcher 3: Wild Hunt, geçtiğimiz on yılın en iyi rol yapma oyunlarından bir tanesi ve kendisi Switch’e de geliyor. Şu an kesin bir yayınlanma tarihi bulunmasa da 2019 içerisinde konsola gelmesi bekleniyor.

Resident Evil

Switch’te oynanabilecek birçok Resident Evil oyunu bulunuyor ve bunlara Resident Evil 5 ve 6’da ekleniyor. Her iki oyun da bu sonbaharda çıkış yapacak.

No More Heroes 3

No More Heroes 2 ile hayranların gönlünü tekrar kazanan Goichi Suda, No More Hores 3 ile geri dönüyor. Travis Touchdown’ı tekrardan canlandırabileceğiniz oyun 2020’de çıkış yapacak.

Daemon X Machina

Geçtiğimiz sene düzenlenen E3 fuarında da ufaktan gösterilen oyun bu sefer çıkış tarihiyle birlikte tanıtıldı. Oyunun çıkış tarihi 13 Eylül.

Panzer Dragoon

Bir Sega Satürn oyunu olan Panzer Dragoon, Switch için yeniden yapıldı. Daha gelişmiş grafiklerle orijinaline sadık olarak gelen oyun bu kış yayınlanacak.

Pokemon Sword ve Shield

Switch’e gelecek olan Sword ve Shield oyunlarının Pokeball Plus desteği bulunacak. Pokeball Plus, bir kontrolcü gibi kullanılamayacak ancak oyundaki Pokemonların dış dünyaya çıkarılmasında kullanılacak.

Cadence of Hyrule

Game Developer Conference’ın (Oyun Geliştirici Konferansı) en büyük sürprizlerinden olan Cadence of Hyrule, 13 Haziran’da Switch’e geliyor.

Animal Crossing

Animal Crossing’in ertelendiğini yukarıda da söylemiştik. Oyunun ertelenme tarihi 2 Mart 2020 olarak belirlendi.

Alien Isolation ve Dauntless

Oyuncuların, oldukça akıllı bir Xenomorph’tan kaçtığı Alien: Isolation ve canavar avlama oyunu olan oynaması ücretsiz Dauntless, bu sene içerisinde Switch’e geliyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/6/11/18659855/nintendo-games-announcements-direct-switch-animal-crossing-smash-bros-zelda-e3-2019
19
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
7
2
1
0