Nokia 7.2, Daredevil Kod Adıyla Geekbench'te Görüldü

14
6
3
1
0
Nokia'nın yeni cihazı Nokia 7.2, Geekbench'te görüntülendi. Cihazın RAM ve işletim sistemini açığa çıkaran listeleme sayesinde cihaza dair çeşitli bilgiler de gün yüzüne çıkmış oldu.

HMD Global'in orta seviyeli telefonu Nokia 7.2, uzun bir süre boyunca kendinden söz ettirdi ve birçok farklı şekilde karşımıza çıktı. Şimdi de Geekbench üzerinde Daredevil kod adıyla görüntülenen Nokia 7.2'nin belirli özellikleri onaylanmış oldu.

Geekbench'teki listenin sonucunda telefonun 6 GB RAM'e ve 1,84 GHz'lik sekiz çekirdekli işlemciye sahip olduğu ortaya çıktı. Android 9 Pie işletim sistemini kullanan telefon tek çekirdek sonucunda 1604 puan alırken çoklu çekirdek sonucunda da 5821 puan aldı.

geekbench

NokiaPowerUser'ın aktardığı bilgilere göre Nokia 6.2 ile birçok ortak noktası bulunan Nokia 7.2, Nokia 6.2 ile benzer bir model numarasına sahip.

Nokia 7.2'nin ortaya çıkan son görsellerinde 'U' şeklinde bir çentiğin telefonda bulunduğu görülebiliyor. Telefonun ön kısmında yalnızca ince bir üst çerçeveye ve çentiğe yer veren Nokia, arka tarafta üç adet kameraya ev sahipliği yapan yuvarlak bir kamera modülünü ve parmak izi okuyucuyu barındırıyor.

nokia 7.2

Kamera konusuna baktığımız zaman Zeiss'ın ürettiği 48 MP'lik bir kameraya yer veren Nokia, bunun yanı sıra 120 derecelik bir geniş açı lensini de kamerayla eşlemiş. Üçüncü kameranın derinlik sensörü olduğu düşünülen modülde ayrıca bir adet de LED flaş bulunuyor.

Batarya konusunda 3.500 mAh'lik bir güç kaynağını taşıyacağı iddia edilen Nokia 7.2'nin 6 Eylül'de düzenlenecek IFA 2019 tarihinde tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.mysmartprice.com/gear/nokia-7-2/
14
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
3
1
0