Kullanıcılarını Unutmayan OnePlus, OnePlus 3 ve 3T İçin OxygenOS 9.0.4'ü Yayınlandı

28
2
0
0
0
OnePlus 7 ve 7 Pro ile yedinci amiral gemilerini çıkarmış olan OnePlus, eski telefonlarını da güncel tutmayı ihmal etmiyor. OnePlus 3 ve 3T için getirilen OxygenOS 9.0.4 güncellemesi, Android Pie için iyileştirmeleri de içerisinde barındırıyor.

OnePlus One modeli ile 2014 yılında ismini piyasaya duyuran Çin akıllı telefon üreticisi, günümüzde de varlığını sürdürmeye devam ediyor. Yedinci amiral gemisi OnePlus 7 ve 7 Pro’yu Mayıs 2019’da piyasaya süren şirket, akıllı telefon piyasasında telefonlarını olabildiğince güncel tutmaya özen gösteriyor. 

OnePlus

Günümüz akıllı telefon üreticilerinin çoğu son model telefonlarına odaklanırken OnePlus, çok güzel bir olaya imza attı ve hala eski model telefonlarını kullanan kullanıcıları sevindirecek bir güncelleme yayınladı. OnePlus 3 ve 3T modellerine gelen bu güncelleme, içinde Android Pie sürümü için gerekli iyileştirmeleri de barındırıyor. 

Android Pie, OnePlus 3 ve 3T modeli cihazlara 2019’un Nisan ayında gelmişti. Daha sonrasında da üç adet büyük güncelleme alan OnePlus 3 ve 3T, bu büyük Android güncellemelerini alan Google dışı tek telefon modeli olmuşlardı. İlk Pie güncellemesi (OxygenOS 9.0.2) istenildiği gibi sorunsuz değildi ve kullanıcılar tarafından çok şikayet alındı. Daha sonrasında gelen OxygenOS 9.0.3 ile bu sorunların birkaçının üstesinden gelindi. 

Şimdi ise OxygenOS 9.0.4 ile cihazlardaki işletim sistemini daha da iyileştiren OnePlus, güncellemenin içerisinde performans iyileştirmelerini ve çeşitli hata gidermelerini de halletmiş durumda. Bunların yanında ise Android güvenlik yaması 2019.6'ya yükseltildi.

Kaynak : https://www.theandroidsoul.com/another-android-pie-update-in-oxygenos-9-0-4-released-for-oneplus-3-and-3t/
28
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
2
0
0
0