OnePlus, CES 2020’ye Özel Bir Etkinlik Düzenleyeceğini Duyurdu

4
3
0
0
0
Çinli teknoloji üreticisi OnePlus, ocak ayında düzenlenecek Consumer Electronics Show 2020’de (CES 2020) özel bir etkinlik düzenleyecek. Şirketin bu özel etkinliğinde hangi ürününü tanıtacağı henüz bilinmiyor ancak ortalıkta dolaşan bazı söylentiler mevcut.

Merkezi Çin’de bulunan teknoloji üreticisi OnePlus, Consumer Electronics Show 2020’de (CES 2020) gerçekleştirilecek özel bir etkinlik için davetiyeler gönderiyor. Önümüzdeki yılın ocak ayında Las Vegas’ta gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe OnePlus’ın el altından yürüttüğü etkinliğinin damga vurması bekleniyor.

Şirket, son birkaç ay içerisinde OnePlus 7T serisi ve OnePlus TV de dâhil olmak üzere ürün portföyünü oldukça genişletmişti. Şimdi CES 2020 etkinliği için bir ipucu veren firma, söylenenlere göre gönderilen davetiyede bir mekân belirtti ancak tarih veya tanıtıma dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu noktada şirketin CEO’su Pete Lau ise özel etkinlik hakkında sadece “Özel bir şey” açıklamalarında bulundu.

OnePlus, CES 2020’de kablosuz kulaklıklarını tanıtabilir:

OnePlus CES 2020

Bildiğiniz gibi OnePlus, amiral gemisi serilerini genellikle mayıs veya haziran aylarında piyasaya sürüyor. Bu yüzden de OnePlus 8 ve 8 Pro’nun tanıtımı için bu etkinlik oldukça erken diyebiliriz. Ayrıca şirket, T serisi cihazlarını da eylül ya da kasım aylarında tanıtıyor. Bununla birlikte geçtiğimiz eylül ayında tanıtılan OnePlus TV’nin yeni bir versiyonu için de ocak ayının çok yakın olduğunu söylemek mümkün.

Tüm bu varsayımlardan yola çıkarsak bir olasılık olarak geçtiğimiz günlerde sızıntılarıyla karşılaştığımız OnePlus 8 Lite’ın bu etkinlikte tanıtılmasını bekleyebiliriz. Bu noktada bir diğer olası ihtimal ise OnePlus’ın, Apple’ın AirPods’una rakip olmaya hazırlandığı kablosuz kulaklıkların tanıtımı olabilir çünkü şirketin son birkaç aydır böyle bir ürün üzerinde çalıştığı biliniyordu.

CES 2020 etkinliği 7 Ocak ile 10 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’taki Wynn bölgesinde gerçekleştirilecek. Pek çok firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, 2020 yılının yeni teknolojilerine bakacağımız önemli etkinliklerden biri olacak. Peki sizce OnePlus, CES 2020 etkinliğinde hangi ürününü tanıtacak?

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oneplus_announces_special_event_for_ces_2020-news-40569.php
4
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
0
0
0