Eleştirmenlerin Yerden Yere Vurduğu Red Notice, Netflix’in En Çok İzlenen Filmi Oldu: İşte Rekor İzlenme Süresi

24
14
5
1
0
Netflix’in üç sevilen oyuncuyu bir araya getirdiği ve 5 Kasım’da yayımladığı Red Notice, eleştirmenler tarafından pek beğenilmese de önemli bir rekora imza attı. Film, platformun en çok izlenen yapımı oldu.

Netflix’in son yayımladığı yapımlarından birisi olan Red Notice, özellikle oyuncu kadrosuyla dünya çapında pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Gal Gadot, Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds’ı bir araya getiren film, 5 Kasım’da yayınlandı ve kısa süre içinde büyük başarılara imza attı. Film, izleyenlerden yüksek puanlar alamamış olsa da Netflix’in en çok izlenen filmi olmayı başardı.

Henüz yaklaşık 3 hafta önce çıkış yapan Red Notice, platformda şu ana kadar 328,8 milyon saatten fazla izlendi. Böylelikle film, bir önceki rekorun sahibine 46 milyon saatten fazla fark attı. Red Notice'i tüm Netflix kullanıcılarının hemen hemen yarısının izlediği açıklandı. Netflix’in daha önceki en çok izlenen filmi, 282 milyon saatle Sandra Bullcok’un başrolünde olduğu 2018 yılında yayımlanan Bird Box idi.

Red Notice, ilk gününde rekor kırmıştı:

red notice

Red Notice, Netflix’in en fazla izlenen filmi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeden önce de bir rekora imza atmıştı. Ryan Reynolds, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda filmin Netflix’in ilk gününde en çok izlenen filmi olduğunu açıklamıştı. Film, aynı zamanda 200 milyon dolarlık bütçe ile Netflix’in en fazla bütçe ayırdığı film olma unvanını da taşıyor.

Film her ne kadar izlense de olumlu karşılanmadı:

Red Notice, milyonlarca izleyici tarafından izlenmiş ve izlenmeye devam ediyor olsa da hem izleyiciler hem de eleştirmenler, filme düşük puanlar verdi. Pek çok eleştirmenin buluştuğu ortak nokta, filmin hikâyesinde herhangi bir mantık olmaması ve tek çekici yanının ünlü başrol oyuncuları olduğuydu. Red Notice, IMDb’de 6,4 puanla listelenirken Rotten Tomatoes’ta %35 eleştirmen puanıyla listeleniyor.

24
14
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
14
5
1
0