Samsung, Galaxy Note10 Ailesi İçin Rezervasyonları Açtı

19
3
1
0
0
Samsung'un yeni nesil ve 3.5 mm'lik kulaklık girişini kullanmayacağı amiral gemisi Galaxy Note10 serisi, rezervasyonlara açıldı. Ön siparişlerden farklı olan rezervasyon, bazı faydaları da beraberinde getiriyor.

Samsung'un en yeni amiral gemisi Galaxy Note10 ve onun abisi Note10+, 7 Ağustos Çarşamba günü resmi olarak duyurulacak. Eğer cihaz sizi heyecanlandırıyorsa ve "belki bir sonraki telefonum bu olabilir" diyorsanız, size iyi bir haberimiz var. Samsung, Galaxy Note10 serisi için, lansmandan birkaç hafta önce, rezervasyonları açtı.

Rezervasyonların ön sipariş olmadığını söylememiz gerekiyor. Yani herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz. Buradaki asıl amaç, müşterilerin cihaza olan ilgilerini ifade etmeleri ve ön sipariş vakti geldiğinde en uygun ve erken vakitte buna ulaşmaları için bir yol görevi görmesidir.

Elbette ön siparişlerde de olduğu gibi, adınızı rezerve ettirmenizin bazı getirileri var. Samsung, 7 Ağustos'a kadar isimlerini yazdırmaları halinde müşterilere 50 dolarlık indirim sunuyor. Fakat maalesef bu indirimin Türkiye'de geçerli olmadığını söylememiz gerekiyor. Samsung Türkiye, genelde indirim yerine ön sipariş vaktinde ekstra "ciddi" hediyeler vermeyi tercih ediyor. Bununla birlikte Samsung'un Türkiye'de telefon değiştirme kampanyası sunacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Telefonun tanıtımdan sonra ne zaman piyasalara çıkacağı konusunda net bir bilgi olmasa da genelde birkaç hafta sonra gerçekleştiği için, bu sefer de aynı şey olacağını düşünüyoruz. Eğer Türkiye dışında yaşıyorsanız, bu linke tıklayarak Note10 rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Fakat Türkiye'de yaşıyorsanız da buraya tıklayarak Unpacked etkinliği için kayıt olabilirsiniz.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/07/samsung-galaxy-note-10-reservations/
19
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
1
0
0