Samsung Galaxy Note10+'ın Tasarımını Kesinleştiren Yeni Görseller Ortaya Çıktı

33
7
3
3
2
Samsung'un, tanıtımını 7 Ağustos'ta yapacağı 2019 model amiral gemilerinden Note10+'ın tasarımı ortaya çıktı. Cihazda, Bixby butonu ve kulaklık girişi bulunmayacak.

Samsung, amiral gemisi Galaxy Note10 serisini 7 Ağustos’ta New York’ta düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak ancak henüz basın tanıtımı yapılmadan cihazın özellikleri ve tasarımı dâhil neredeyse bütün bilgiler ortaya çıktı. Hatta resmi Samsung belgelerinin ortaya çıkmasıyla birlikte internete düşen bu bilgilerin doğruluğu da kesinleşti.

Samsung, telefon henüz çıkmadan önce gerekli olan tüm doküman işlerini halletti ki bu işlem, çıkan her yeni telefonda gerçekleştirilen standart bir prosedür. Ancak bu dokümanlar, telefona dair görselleri de içeriyor ve dokümanda yer alan görseller, daha önce ortaya çıkan bilgileri doğruluyor.

Galaxy Note10+

Telefon, tıpkı Galaxy S10’da olduğu gibi tek yuvarlak bir çentiğe sahip ve telefonun ön kamerası ekranın tam ortasında bulunuyor. Telefonun arka tarafında dikey şekilde konumlandırılmış üçlü kamera modülü cihazın sol tarafında bulunuyor. Flaşın altında, dördüncü bir kamera bulunuyor ki bu da cihazın daha büyük ve pahalı olan Galaxy Note10+ olduğu anlamına geliyor. Şirket, Note10+ ile benzer temel tasarımlara sahip olan daha küçük bir Note10 sürümünü de satışa sunacak.

Galaxy Note10+

Note10 basın görsellerinde de daha önce gördüğümüz üzere bu cihazda da herhangi bir kulaklık girişi ya da Bixby butonu bulunmuyor. Telefonla ilgili ortaya atılan iddialardan bir diğeri microSD kart desteği bulunmayacağı yönündeydi ancak FCC belgelerinde ortaya çıkan görseller itibarıyla bunu doğrulamak mümkün değil. Dokümanlarda ortaya çıkan bilgiler arasında telefonun boyutunun 162,5 mm x77,6 mm olduğu görülüyor. Cihazın ekran boyutu ise 6,7 inç.

FCC belgelerinde cihazın çift bant Wi-Fi desteği bulunduğu da yer alıyor. Bu da cihazın Wi-Fi 6 (802.11ax) kullanıldığı anlamına geliyor. Cihazda ayrıca Bluetooth 5.0 ve LTE desteği de bulunuyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/07/11/galaxy-note-10-plus-release-date-fcc-documentation-confirms-design/
33
7
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
33
7
3
3
2