Samsung Galaxy S11 Hakkında Ortaya Atılan 4 İddia

31
3
2
1
1
Samsung’un Galaxy S10 serisi, bu yıl oldukça fazla konuşuldu. Şirket, S9'da istenen başarının yakalanamamasının ardından bu seriyle tekrar ağırlığını hissettirdi. Peki gelecek sene çıkacak Galaxy S11 modeli nasıl olacak?

Samsung’un Galaxy S10 serisini devrim olarak değil, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ile karşılaştırıldığında çok büyük ve gerekli olan bir yükseltme olarak ele almak daha doğru olur. 2018’de çıkan S9 serisi, bazı çevrelerde hayal kırıklığı yaratmıştı. Galaxy S9 ve S9+, bir önceki yıl piyasaya sürülen Galaxy S8 ve S8+ ile neredeyse aynı görünüme sahipti ve pek de ayırt edici özellikler sunmuyordu. Elbette bunun sonucunda şirketin satışları düşmüştü.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi, finansal performans açısından henüz tam olarak iyileşmemiş olsa da yeniden tasarlanan Galaxy S10 serisi sayesinde en azından şu anda doğru yolda gibi. Yeni telefonlar, nihayetinde kalın çerçeveleri bir kenara atıyor ve neredeyse tamamen çerçevesiz olan şık bir tam ekranla birlikte sunuluyor. Telefonların üst kısmında bulunan, ekranın içine yerleştirilmiş kamera da Samsung'un dev çerçevesini ortadan kaldırıyor.

Samsung Galaxy S11

Samsung’un 2018 yılında S9 ile bir noktada beklentileri karşılayamaması, Apple için olumlu bir gelişmeydi çünkü iOS kullanmak isteyen bir kullanıcının Apple telefonlarından herhangi birini almak dışında bir seçeneği bulunmuyor. Öte yandan Android’te bir telefon modelini beğenmediyseniz piyasada bulunan diğer amiral gemilerini almayı düşünebilirsiniz. Dolayısıyla bu strateji, Apple için çok iyi çalışıyor.

Peki gelecek yıl çıkacak Galaxy S11 nasıl olacak?

Samsung Galaxy S11

Samsung’un S11 için neler düşündüğünü hâlâ bilmiyoruz. Yeni cihazlarda S9 gibi ufak tefek iyileştirmeler mi sunacak, S10 gibi devasa değişikliklere mi imza atacak? Galaxy S11’in duyurulmasına hâlâ 6-7 aylık bir süre var. Dolayısıyla büyük sızıntıların henüz yaşanması olası değil. Yine de sızıntılarıyla tanıdığımız ünlü Twitter kullanıcısı Ice Universe, S11 hakkında birkaç bilgi paylaştı.

Ice Universe, genellikle yayınlanmamış Samsung telefonları hakkında iddialar ortaya atıyor. Bunların çoğu da doğru çıkmakta ya da çok az farklılık göstermekte. Ice Universe'ün S11 hakkında paylaştığı gönderi ise şöyle:

Ice Universe'ün iddialarına göre ilk olarak telefon, Samsung’un içinde “Picasso” kod adıyla anılıyor. Galaxy Note10’un kod adı “Davinci” ancak bu adın verilmesi, telefonda bulunan S Pen’e dayalıydı. Picasso kod adı doğruysa S11’de bir S Pen görebiliriz.

İkinci iddia, Galaxy S11’in kamerasında önemli yenilikler göreceğimiz yönünde ancak iddiada herhangi bir ayrıntı bulunmamakta. Samsung’un güncel amiral gemisi zaten muhteşem bir kameraya sahip. Dolayısıyla şirket, kamerasına daha ne koyabilir merakla bekliyoruz.

Listenin üçüncü sırasında Galaxy S11’in yeni arayüzünün One UI kullanacağı ve v2.0’a yenilikler getireceği yönünde bir iddia yer alıyor.  Listenin son sırasında ise Ice Universe, Galaxy S11'de bulunacak ön kameranın Note10’dakinden bile küçük olacağı yönünde bir iddiada bulunuyor. Bu iddialar çok fazla şey sunmasa da gelecekte önümüze çıkacak söylentilere zemin oluşturacak gibi duruyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/02/galaxy-s11-release-date-next-year-what-we-know/
31
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
31
3
2
1
1