Samsung, Gelecek Hafta Piyasadaki Tüm Sensörlerden Yüksek Çözünürlüklü ISOCELL Sensörünü Tanıtacak

28
2
1
0
0
Samsung, önümüzdeki hafta itibariyle yeni yüksek çözünürlüklü ISOCELL kamera sensörünü tanıtmayı planlıyor.

Samsung, mobil cihazlar için yeni bir ISOCELL kamera sensörünü duyurmaya hazırlanıyor. Etkinlik, #NextGenCapture etiketiyle birlikte Twitter’da onaylandı. Bu nedenle şirketin takipçileri için büyük bir şey planladığını düşünüyoruz. Yeni gelecek olan sensör, 12 Ağustos günü Samsung tarafından açıklanacak.

Şirketin yılın son amiral gemisi telefonunu geçtiğimiz çarşamba günü açıklanmasıyla birlikte bu sensörün bulunduğu telefonlar orta segment veya üst segment telefonlar olması bekleniyor. Başka bir deyişle Galaxy Note10, Galaxy S10 ile aynı S5K2L4 sensörünü kullanıyor ancak gelecek olan ISOCELL sensörü, 2020 yılında çıkacak Galaxy S11 ve Galaxy A model telefonlar tarafından kullanılabilir.

isocell

Gelecek olan ISOCELL sensörü, artırılmış çözünürlüğü de beraberinde getirecek. ISOCELL, şu anda piyasada bulunan bütün diğer kamera sensörlerinden daha yüksek çözünürlüğe sahip olacak. Geçtiğimiz yıllarda, düşük ışıkta çekilen fotoğrafların kalitesinin önemini vurgulayan akıllı telefon üreticilerinin sayısı arttıkça en yüksek piksel sayısı (çözünürlük) için rekabet de sona ermişti.

Samsung’un  Galaxy S11 ile ilgili olarak çözünürlük artırmak isteyip istemediği belli değil ancak şirket, ISOCELL Bright GW1 sensörünü bu yılın başında açıklamıştı. 64 MP çözünürlüğe sahip ISOCELL kameranın Xiaomi’nin alt markası olan Redmi cihazlarında kullanılması da bekleniyor. ISOCELL Bright GW1, Samsung’un kendi amiral gemisi telefonlarında kullanılan sensörlerden daha yüksek çözünürlüğe sahip.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-to-unveil-new-high-res-isocell-camera-sensor-next-week/
28
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
2
1
0
0