Samsung ve Microsoft, Windows ve Android'i Birbirine Yaklaştırmak İçin Anlaştı

25
3
2
0
0
Samsung ve Microsoft, akıllı telefonları en az bilgisayarlar kadar işlevsel hale getirmek için ortaklık kurdu. Ortaklık sonucunda belirli uygulama paketleri düzenleyecek olan Samsung, Microsoft'la birlikte cihazının üretkenliğini yükseltmek istiyor.

Microsoft ve Samsung, Windows PC'lerin Android uygulamalar ile arasında olan mesafeleri kapatmasını sağlayacak olan bir ortaklık kuruyor. Microsoft'un CEO'su Satya Nadella, Samsung'un Galaxy Note10 etkinliğinde sahneye çıkarak mobil cihazlar ve PC'ler arasındaki ayrımı yok edecek bir ortaklığın başladığını bildirdi.

Samsung, son amiral gemisi Note10 ile birlikte Android mesajlarınızı, bildirimlerinizi ve isterseniz ekranınızın tamamını Windows 10 işletim sistemli bir bilgisayara yansıtabilen bir sistem üzerine çalışıyor. Samsung, aynı zamanda kendi Galeri uygulamasının içerisine OneDrive eşleme desteğini getirerek fotoğrafları direkt olarak bulut yedekleme sistemine yedeklemeyi de hedefliyor.

samsung

Microsoft'un mobil ve cihazlar arası deneyim müdürü Shilpa Ranganathan, etkinlikte sahne alarak cihazdaki Your Phone uygulamasına dikkat çekti. Ranganathan, Microsoft'un Your Phone uygulamasını kullanan kişilere bu yılın sonunda doğrudan PC üzerinden arama yapma imkanı sağlayacağını belirtti.

Ranganathan, sahnedeyken "Bu, Microsoft ve Samsung arasındaki muhteşem ortaklığın bir başlangıcı" ifadelerini kullandı.

galaxy note10

Tabii ki tek gelişme Samsung cephesinden olmadı. Microsoft da bazı uygulamalarını Samsung'un en yeni amiral gemisi Galaxy Note10 için düzenledi. Word, Excell, Powerpoint ve Outlook gibi uygulamaların önceden yüklenmiş şekilde geleceği belirtildi.

Microsoft, tüm bu anlaşmaların ardından Galaxy Note10 cihazlarını kendi mağazalarında satacak. Samsung Galaxy Note10 ve Note10+ için ön sipariş avantajlarına sahip olan kullanıcılar, sipariş verdikleri takdirde altı ay Spotify Premium aboneliği ve 150 dolara kadar Samsung kredisi almaya hak kazanıyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/8/7/20756647/microsoft-samsung-android-apps-partnership-galaxy-note-10-unpacked-event
25
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
3
2
0
0