Sincap Olarak Dünyanın Altını Üstüne Getireceğiniz Oyun Geliştirildi: Bir Sincabın Eline Silah Verirseniz Ne Olur? [Video]

41
7
2
1
0
Ana karakterin hayvan olduğu oyunlar yaygınlaşırken şimdi de bir sincap olabileceğimiz bir oyun geliştirildi. Bu eğlenceli yapım, oyuncuların silah kullanabilen minik bir sincap ile dünyanın altını üstüne getirmenize olanak tanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda tüm platformlar için erişime açılan Stray, oyun dünyasında büyük yankı yaratmıştı. BlueTwelve tarafından geliştirilen yapım, geleneksel oyunların aksine bir kedi olarak maceralara atılmamızı sağlamıştı. Bu kedi simülasyonu, evcil hayvanların da oldukça ilgisini çekmişti.

Oldukça olumlu yorumlar alan Stray, hayvanların oynanabilir karakter olduğu yapımların popülaritesinin artmasına yol açtı. Şimdi ise geliştirilen yeni bir oyun, internetin gündemine oturdu. ‘Squirrel with a Gun’ isimli yapım, bir sincap olmamıza ve bu şekilde adeta tüm dünyayı birbirine katmamıza olanak tanımasıyla büyük beğeni topladı.

Oyun, sincap olarak silah kullanmanıza ve insanları soymanıza olanak tanıyor

Squirrel with a Gun, Türkçe’ye çevirdiğimizde ‘Silahlı Sincap’ anlamına geliyor. Aslında bu, oyunda ne yapabildiğimiz ile ilgili bize büyük bir ipucu veriyor. Kısa sürede sosyal medyada viral olan yapım, oynanabilir bir sincabın silahlarla dünyayı birbirine katmasını konu ediyor. Görüntülerde, bu sincap ile insanların yanına gidip onları soymanın mümkün olduğu bile görülüyor.

Oldukça eğlenceli gözüken yapımdan gelen diğer görüntüler incelendiğinde, sincabın normal büyüklükte bir tabanca, hatta mini-uzi bile kullandığı görülebiliyor. Bu tatlı sincap, silahları ateşleyebiliyor ve oluşan geri tepmeyi uçmak için kullanabiliyor. Ek olarak sincabın tuğla gibi diğer nesneleri de alıp fırlatılabileceği oyundan gelen görsellerde göze çarpıyor.

Gelen haberlere göre oyunun bir Steam sayfası mevcut ancak çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Geliştirici Dan DeEntremont’un sosyal medyada gördüğü büyük ilginin ardından yayıncılardan veya başkasından ekstra destek almasının oldukça muhtemel olduğunu da söyleyebiliriz. Bu eğlenceli yapımda bizi nelerin beklediğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

İşte oyunun ilk görüntüleri:

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/squirrel-with-a-gun-video-game-gameplay-viral/
41
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
41
7
2
1
0