Kiminle Arkadaş Olduğunuza Dikkat Edin: Spotify Artık Arkadaşlarınızın Dinlediklerine Göre Şarkı Önerecek

7
3
2
1
0
Spotify, arkadaşlarınızın dinlediklerine göre müzik önerisi yapacak çalma listesini yayınladı. Listeye erişmek içinse karşılamanız gereken bazı şartlar mevcut.

Günümüzün en çok kullanılan müzik platformu Spotify, yeni müzik keşfetmek isteyenlere yardımcı olacak bir yeniliğe daha imza attı. Platform, arkadaşlarınızla oluşturduğunuz ortak çalma listelerinden yola çıkarak yeni müzikler listeleyen ‘Arkadaş Mix’i’ çalma listesini yayınladı. 

Yeni çalma listesinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, öncelikle arkadaşlarıyla Blend çalma listesi oluşturmak zorunda olacak. Spotify, üç arkadaşınızla Blend çalma listesi oluşturmanızdan sonra size Arkadaşlar Mix’ini sunmaya başlayacak. Listede arkadaşlarınızla oluşturduğunuz listeye uygun ve benzer müzikler yer alacak.

Blend listesi nasıl oluşturulur?

spotify blend

  • Adım #1: ‘Ara’ bölümüne ‘Blend’ yazın ve ilk sonuca dokunun.
  • Adım #2: ‘Blend Oluştur’ seçeneğine basın.
  • Adım #3: ‘Davet et’ seçeneğine dokunarak listeye arkadaşlarınızı davet edin.

arkadaşlar mix'i

Blend listesi, arkadaşlarınızın ve sizin dinlediklerinize göre günlük olarak güncelleniyor. Oluşturduğunuz Blend listesine ‘Senin için Hazırlandı’ bölümünde veya ‘Kitaplığın’ sekmesindeki ‘Çalma listeleri’ bölümünde görebilirsiniz. Aynı listeye daha fazla arkadaş eklemek için sayfada yer alan ‘+’ ikonuna tıklayabilirsiniz. Listeye en fazla 10 kişi davet edebilirsiniz. Üç arkadaşınızla Blend listesi oluşturduktan sonra sizin için oluşturulan Arkadaşlar Mix’ine ise yine ‘Senin için Hazırlandı’ bölümünden ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2022/07/28/spotifys-friends-mix-playlist/
7
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
2
1
0