Spotify, iPad'in Çoklu Görev Fonksiyonundan Faydalanılacak Bir Güncelleme Yayınladı

11
0
0
0
0
Dünyanın en popüler müzik ve podcast dinleme platformlarından bir tanesi olan Spotify, farklı farklı birçok sistemde çalışabiliyor ancak bu sistemlerden bir tanesi olan iPad'de bazı özellikleri getirmek için geç kalmış gibi duruyor.

Popüler müzik ve podcast dinleme uygulaması Spotify, yıllardır iPad için de kullanılabilir durumda ancak uygulamanın, Apple tabletlerinin giderek artan çoklu görev yeteneklerinden faydalanma konusuna kendisini adapte ettiğini söylemek pek de mümkün değil.

Spotify'ın iPad uygulamasında arkadaşlarınızın ne dinlediğini görmek ya da yeni bir oynatma listesi başlatmak için ekran değiştirmeniz gerekiyordu. Spotfiy, yaptığı güncellemeyle birlikte iPad uygulamasına, işletim sisteminde bulunan Slide Over ve Split View gibi fonksiyonlardan faydalanan özellikleri ekledi. Yeni gelen özellikler sayesinde artık WhatsApp konuşmanızı bölmeden de podcastlere göz atabileceksiniz.

spotify

Spotify, biraz geç de olsa en nihayetinde bu özelliği de kullanıcılarına sundu. Apple’ın iPad için geliştirdiği yeni işletim sistemi iPadOS, daha çok çoklu görev odaklı olacak. Bu işletim sistemi, iPad’ini bilgisayar gibi kullanmak isteyenler için de oldukça faydalı. Spotify’ın yaptığı yeni değişiklik, yeni sisteme uyum sağlanmasına yardım edecekken belki de farklı bir müzik platformunu kullanmak isteyen iPad kullanıcılarının kendilerini tercih etmelerini sağlayacak.

Sizce de Spotify, bu özelliklerden faydalanabileceği güncellemesini yayınlamak için geç mi kaldı? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/17/spotify-ipad-multitasking/
11
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
0
0
0
0