Spotify, Platforma 2 Adet Yeni 'Kişisel Çalma Listesi' Ekledi

15
1
1
0
0
En popüler müzik uygulamalarından biri olan Spotify, sürekli yeniden oynattığınız veya sürekli dinlediğiniz şarkıları içeren 2 adet yeni çalma listesini kullanıma sundu. Çalma listelerinin adlarıysa "Bir Daha" ve "Çalmaya Doymadıkların".

Spotify, kişiselleştirilmiş çalma listelerini bugün yayınladığı yeni "Bir Daha" ve "Çalmaya Doyamadıkların" listeleriyle genişletti. Bu listelerin ikisi de genellikle sürekli dinlediğiniz müziklere odaklanıyor ve bunları bir araya getirerek sizin için özel bir liste oluşturuyor.

Kullanıcılara sürekli olarak yeni özellikler sunmak isteyen ve bu anlamda hareketli günler geçiren Spotify'ın sunduğu yeni listeler, uygulamanın kullanıcıları tarafından da beğeni topladı. Gelin bu listelerin detaylarına yakından bakalım.

Spotify'ın yeni kişiselleştirilmiş listeleri:

Bir Daha:

spotify

"Bir Daha" listesi, sizin şu anda en sevdiğiniz şarkılardan bir liste oluşturuyor. Bu da son 30 günde en çok dinlediğiniz şarkılar demek oluyor. Liste, her ay en çok dinlediğiniz şarkılara göre yenileniyor. Bununla birlikte listenin müzik türü odağı yok. Bu yüzden bu listede bir Müslüm Gürses parçasının ardından bir Papa Roach parçası da gelebilir. 

Çalmaya Doyamadıkların:

spotify

"Çalmaya Doyamadıkların" listesi de 1 ay önce en çok dinlediğiniz şarkıları bir araya getirerek bir liste oluşturuyor. Yani "Bir Daha" listesi kadar yeni değil ancak favori şarkılarınıza geri dönüş yapmak için güzel bir seçenek olabilir. "Bir Daha" listesi gibi bunda da herhangi bir artist, tür kıstası bulunmuyor. Bu sefer de bir Sezen Aksu parçasından anında bir Rage Against The Machine parçasına geçebilirsiniz.

Spotify’ın "Sizin İçin Özel" listeleri gibi kişiselleştirilmiş listeler, uygulamanın en iyi pazarlama taktiği diyebiliriz zira kullanıcılar, sırf bu listeler için Spotify kullanıyor ve herhangi bir rakip uygulamada bu özelliği bulamıyor.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/09/24/spotify-adds-two-personalized-playlists-focused-on-your-repeat-listens/
15
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
1
1
0
0