Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi, Şimdiye Kadarki En Uzun Star Wars Filmi Olacak

6
2
2
2
1
Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi, serinin son üçlemesini tamamlayacak ve hayranlar, büyük beklenti içinde. Yeni film yaklaşık 2 saat 35 dakika uzunluğunda ve bu da filmi en uzun Star Wars filmi haline getiriyor.

Star Wars'ın yeni filmi önümüzdeki ay vizyona girecek ve serinin hayranlarını şimdiden sevindirecek bir haberimiz var. Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filminin 2 saat 35 dakika uzunluğunda olduğu ortaya çıktı. Son üçlemeyi tamamlayacak olan film, aynı zamanda Star Wars tarihinin en uzun filmi olacak.

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi daha vizyona girmeden başarıdan başarıya koşuyor. Online bilet sitelerinden gelen son bilgilere göre; Skywalker'ın Yükselişi satışlarda büyük başarı elde ediyor ve ön satışa çıktığı ilk saatlerde Avengers: Endgame'i geçti. 

Ayrıca serinin merakla beklenen son yapımı pazartesi günkü açılış saatlerinde, Star Wars: Güç Uyanıyor'u geride bırakarak, diğer Star Wars filmlerinden daha fazla bilet sattı. Disney'den henüz satışlar konusunda resmi bir açıklama gelmedi.

Star Wars Skywalker'ın Yükselişi

Avengers: Endgame de yine uzun bir film olmasıyla öne çıkmıştı ve 3 saat 2 dakika uzunluğundaydı. Neyseki, Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi bu konuda biraz daha insaflı ve sinemada mola ihtiyacı duyanların endişelenmesine gerek kalmayacak.

Şimdiye kadarki en kısa Star Wars filmi, serinin 1977'de çekilen ilk filmi Star Wars: Yeni Bir Umut olmuştu ve yaklaşık 2 saatlik 1 dakikaya aksiyon dolu koca bir evreni sığdırmıştı.

Bazı eleştirmenler Son Jedi filminin gereğinden fazla uzun tutulduğunu belirtmişlerdi. Ancak hayranların, dünya çapında sevilen 42 yıllık seriyi tamamlayacak Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filminin en uzun film olmasından memnun olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/star-wars-rise-of-skywalker-is-longest-star-wars-movie-ever/
6
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
2
1