Steam, Tavsiye Ettiği Oyunların Yönetimini Oyunculara Bırakmaya Hazırlanıyor

19
1
0
0
0
Steam, oyunseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak için yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Test ettiği son özellikleri Steam Labs'ta duyuran platform, oyun tavsiyeleri konusunda büyük bir yenilik getirmeye hazırlanıyor.

Valve'ın sahibi olduğu oyun platformu Steam'e yeni özellikler geliyor. Şirketin, kullanıcıların hizmetine sunmadan önce yeni özelliklerini duyurduğu Steam Labs'da ortaya çıkan yeni özellikler, oyunseverlere tavsiye edilen oyunların genel yapısını değiştiriyor.

Bu yeni özellikler hayata geçtiği takdirde oyuncular, kendilerine tavsiye edilmesini istedikleri oyunların algoritmalarını dilekdikleri gibi yönetebilecekler. Bu sayede oyuncular, kendilerine en uygun yeni oyunları bulabilecekler.

steam

Steam'in test sürecini başlattığı bu özelliklerden ilki, mikro tanıtım videoları. Bu özellikle birlikte oyunların altı saniyelik tanıtım videoları gösterilecek. Bu da oyunseverlerin genel anlamıyla bir oyun hakkında fikir sahibi olmalarını sağlayacak.

Steam'in kullanıcıların hizmetine sunmayı planladığı bir diğer özellik ise interaktif oyun tavsiyeleri. Bu yenilik aslında pek çok oyunseverin ihtiyaç duyduğu bir özellik. Bu özelliği kullanan oyuncular, kendilerine tavsiye edilecek oyunların her özelliğini detaylandırabilecekler. Son zamanlarda popüler oyunları takip edebilecek, ya da sadece belirli bir türdeki oyunları tavsiye olarak inceleyebilecekler.

Steam'in test ettiği bu özellikleri sizlerde görüntüleyebilirsiniz. Burada bulunan bağlantı sizi Steam Labs'a yönlendirecektir. Sizlerde ilginizi çeken yeniliklerin, Steam platformunda nasıl görüneceğini, bağlantıda bulunan videolar ile öğrenebilirsiniz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/steam-stores-experimental-new-features-to-help-you-find-your-next-favorite-game
19
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
0
0
0