Sonun Sonu Geliyor: Supernatural 15. ve Final Sezonu Fragmanı Yayınlandı

27
11
4
4
3
15 yıldır devam eden ve dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Supernatural, 15. sezondaki yayınlanacak son 7 bölümle birlikte ekranlara veda edecek. Dizinin yayıncısı The CW, Supernatural final sezonundan ilk fragmanı yayınladı.

Jensen Ackles ve Jared Padalecki’nin başrolde yer aldığı, televizyon tarihinin en uzun soluklu ve unutulmaz dizilerinden Supernatural, Eylül 2005’te başlayan hikayesine nokta koymaya hazırlanıyor.

Koronavirüs nedeniyle çekimleri aksayan Supernatural’in 15. ve final sezonu, ekim ayı itibarıyla yayınlanmaya başlayacak ve hiç bitmeyecekmişçesine 15 yıldır devam eden hikaye, 15. sezondaki son 7 bölümle birlikte noktalanacak.

Winchester kardeşler final sezonunda da mistik varlıklarla karşı karşıya gelecek

supernatural

Yayın hayatına Warner Bros’un The WB kanalında başlayıp daha sonradan The CW kanalına geçen dizi, Winchester kardeşlerin şeytan, melek ve diğer mistik canlılar ile olan doğaüstü hikayesini anlatıyor.

The CW, ekranlara veda etmeye hazırlanan dizinin final sezonu için ilk fragmanı yayınladı. Sam ve Dean’in sıcak ilişkilerinin yer aldığı fragmanda yine Winchester kardeşlerin başını belaya sokacak gizemli yaratıklar ve meteor gibi birtakım felaketler gösteriliyor.

Supernatural final sezonu 8 Ekim'de başlayacak

suparnatural final sezonu

‘Sonun sonu’ olacak Supernatural final sezonu, ABD’de The CW tarafından 8 Ekim tarihinde yayınlanmaya başlanacak. Final sezonunun Türkiye’de de benzer bir tarihte yayına başlaması bekleniyor. 

Başrolde Winchester kardeşler olarak Jensen Ackles ve Jared Padalecki’yi izlediğimiz Supernatural’da ayrıca Misha Collins, Mark Sheppard, Jeffrey Dean Morgan gibi isimler de yer alıyordu.

Supernatural 15. ve final sezon fragmanı

Kaynak : https://tvline.com/2020/08/27/supernatural-trailer-final-episodes-season-15-video/
27
11
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
27
11
4
4
3