Netflix, Sherlock Holmes'ün Kız Kardeşini Konu Alan Enola Holmes'ün İlk Fragmanını Yayınladı

37
16
11
5
0
Netflix, Sherlock Holmes'ün özgür ruhlu kız kardeşini konu alan Enola Holmes filminin ilk fragmanını yayınladı. Fragman, Enola Holmes karakterinin dinamikleri hakkında bilgiler veriyor.

Tarihin en ünlü kurmaca karakterlerinden Sherlock Holmes’ü şu ana kadar film, dizi gibi pek çok yapımda izleme fırsatı yakaladık. Sıra, ünlü dedektifin en az kendisi kadar garip ve çılgın kardeşi Enola’yı izlemeye geldi…

Netflix, Stranger Things ile yıldızı parlayan Millie Bobby Brown’ın başrolde yer alacağı Enola Holmes, 23 Eylül'de Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak ve şimdi, yayınlanan fragman ile birlikte Brown’ın Enola Holmes’üne ilk bakışı atma fırsatı yakaladık.

Enola Holmes'ün başrolünde Millie Bobby Brown, Henry Cavill ve Sam Claflin yer alıyor

enola holmes

Aynı isimli kitap serisinden uyarlanan Enola Holmes, anneleri kaybolduktan sonra iki abisi (Sherlock ve Mycroft) ile kalan özgür ruhlu Enola’nın annesinin kayboluşunun ardındaki gizemi çözme hikayesini konu alıyor.

Filmin başrolünde Enola rolüyle Millie Bobby Brown’un yanı sıra Sherlock Holmes rolünde Superman ve The Witcher’daki Geralt rolünden tanıdığımız Henry Cavill ve Mycroft rolünde Açlık oyunları serisinden de tanıdığımız Sam Claflin yer alıyor. 

Netflix’in Enola Holmes açıklaması

enola sherlock holmes

“Sherlock’un genç yaştaki kız kardeşi, ortadan kaybolan annesini bulmak üzere yola koyulur. Hem ünlü ağabeyini kurnazlıkla alt eden hem de gizemli, genç bir lordu çevreleyen tehlikeli bir komployu ortaya çıkaran Enola, bu süreçte başlı başına bir süper dedektife dönüşür.”

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi Enola Holmes, 23 Eylül itibarıyla Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak. Netflix’in Enola Holmes sayfasına gitmek ve film için bir hatırlatma kurmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Enola Holmes fragmanı

37
16
11
5
0
Emoji İle Tepki Ver
37
16
11
5
0