Teknostore, KZ Kulaklıkların Türkiye'deki Tek Resmi Online Satıcısı Oldu!

42
12
9
9
6
Teknostore, son zamanlarda fiyat/performans kulaklık piyasasını domine eden marka KZ’nin Türkiye’deki tek resmi online satıcısı oldu.

Yüzlerce çeşit teknolojik ürünü kullanıcılara uygun fiyatlarla sunmaya çalışan Teknostore, kulaklık sektöründe ciddi bir yere sahip olan KZ’nin Türkiye üzerindeki tek resmi online satıcı konumuna geldi. Peki, KZ kulaklıklar ne zaman ortaya çıktı?

2010 yılında Çinli online alışveriş web sitesine katılan KZ, binlerce müzik meraklısıyla birlikte gelişimine başladı. 2012 yılında birçok farklı çeşitte kulaklık üreterek yılda milyonlarca kulaklık satmayı başaran marka, 2013 yılında resmen KZ ismini edindi ve birçok müzik hayranından övgüler aldı. 2015 yılında Çin dışında da adını duyuran KZ, Aliexpress, Amazon ve eBay gibi platformlarda da satışa sunuldu.

2016 yılında hibrit kulaklık teknolojisine katılan KZ, 15 gün içerisinde 10.000’den fazla ZST model kulaklık satmayı başardı. Bunun da her iki dakikada bir kulaklık satılması gibi bir orana denk geldiğini belirtelim. Tabii ki bu başarının ardından kulaklık sektöründe hibrit teknolojinin duyulmasıyla birlikte 2017 yılında çoklu sürücüye sahip kulaklıklar geliştirmeye başlayan KZ, teknik sorunların üstesinden gelerek ZS5 ve ZS6 gibi başarılı kulaklıklarını tanıttı.

KZ markasının Türkiye’deki resmi online satıcısı rolünü üstlenecek Teknostore üzerinden KZ’nin ürünlerini incelemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra KZ ürünleri için stokların daima güncel olacağını ve yeni modellerin geleceğini de hatırlatmakta fayda var.

42
12
9
9
6
Emoji İle Tepki Ver
42
12
9
9
6