The Walking Dead'in Final Sezonundan Yeni Fragman Geldi

24
4
3
1
0
Popüler zombi dizisi The Walking Dead, son sezonuyla izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Ağustos ayında yayınlanacak final sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı. Ayrıca The Walking Dead Comic-Con etkinliğinde seriye dahil olacak yeni oyuncular duyuruldu.

Tam 11 yıl önce ilk bölümüyle izleyiciler ile buluşan The Walking Dead, yakında final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin 11. sezonu Ağustos ayında yayınlanacak ve ana seri izleyicileri ile vedalaşacak. Serinin hayranları için üzücü bir haber olsa da artık dev bir franchise'a dönüşen The Walking Dead, farklı projeler ile yola devam edecek. 

23 Temmuz'da başlayan San Diego Comic-Con etkinliğinde, The Walking Dead 11. sezon için yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda seriye dahil olan yeni karakterler de yer alıyor. Laila Robin ve Josh Hamilton, seriye Pamela Milton ve Lance Hornsby olarak dahil olacak.

Yeni projeler yolda:

The Walking Dead 11. sezon

The Walking Dead her ne kadar eskisi kadar popüler bir yapım olmasa da halen daha oldukça kalabalık bir izleyici kitlesi var. Yıllar içerisinde dev bir franchise'a dönüşen The Walking Dead, şimdiden yeni projeler için onay almaya başladı. 

Bu projelerden ilki 2023'te prömiyer yapması planlanan ve Daryl Dixon ve Carol Peletier'e odaklanan bir yan seri. Ayrıca Fear The Walking Dead ve The Walking Dead: World Beyond bu Ekim ayında yedinci ve ikinci sezonları ile ekranlarda izleyicileri ile buluşacaklar. 

Üstelik Walking Dead ile ilgili projeler bunlarla da sınırlı değil. Negan karakterine hayat veren Jeffrey Dean Morgan'a göre, karaktere odaklanan potansiyel bir yan dizi de gündemde. Son olarak da The Walking Dead, Rick Grimes'ı canlandıran Andrew Lincoln'ün başrolde olduğu bir film üçlemesi şeklinde beyaz perdeye gelecek.

The Walking Dead 11. sezon fragmanı

Kaynak : https://www.ign.com/articles/the-walking-dead-final-season-comic-con-virtual-panel
24
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
4
3
1
0