TikTok ve Transformers'tan Ortaklık: Videolarda Optimus Prime'ın Sesini Kullanabileceksiniz!

2
2
1
1
0
TikTok ve Transformers'tan Ortaklık: Videolarda Optimus Prime'ın Sesini Kullanabileceksiniz!
TikTok ve Paramount Pictures, yeni Transformers filmi için ortaklık kurdu. TikTok kullanıcıları, metin okuma özelliğinde Optimus Prime'ın sesini kullanabilecek.

Popüler seri Transformers’ın hayranlar tarafından büyük heyecanla beklenen yeni filmi Transformers: Rise of the Beasts, yaklaşık bir ay sonra, 9 Haziran 2023’te vizyona girecek. Steven Caple Jr.’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin fragmanı geçtiğimiz günlerde bizlerle buluşmuştu.

Şimdi ise filmin yapım şirketi Paramount, filmi bekleyenlerin hoşuna gidecek bir hamle yaptı. Şirket, TikTok ile ortaklık kurarak yeni bir özelliğin popüler sosyal medya platformuna gelmesini sağladı.

Optimus Prime’ın sesiyle video oluşturabileceksiniz

Yeni özellik, TikTok videolarında sıkça gördüğümüz metin okumayla Optimus Prime’ı platforma getiriyor. Bilindiği üzere TikTok,  metinden sese özelliğiyle kullanıcıların yazdıkları şeyleri yapay zekâya okutmasına olanak tanıyor. Paramount ortaklığında gelen özellik de bu sesin Optimus Prime’a ait olmasını sağlıyor.

Yukarıdaki videodan nasıl çalıştığını görebildiğiniz bu yenilikle birlikte istediğiniz bir şeyi yazabilecek, bu yazdığınız metnin de Optimus Prime’ın sesinden videoya eşlik etmesini sağlayabileceksiniz. Paramount’un videosunda da anlatıldığı gibi özelliği kullanmak oldukça kolay. Bir video kaydettikten sonra, istediğiniz metni okumanız ve ‘metin okuma’ butonuna basmanız gerekiyor. Bunun ardından da açılan panelde Optimus Prime simgesine tıklayarak özelilği kullanabiliyorsunuz.

90’lı yılların popüler animasyonu Beast Wars’tan uyarlanan Rise of the Beasts, Optimus Prime ve Autobot’ların Maximals ile bir araya gelerek Unicorn isimli kötüye karşı savaşmasını konu ediniyor. Filmin kadrosunda ise Anthony Ramos, Dominique Fishback, Ron Pearlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Pete Davidson, Luna Lauren Velez, Peter Cullen gibi birçok ünlü isim bulunuyor.

Transformers: Rise of the Beasts fragmanı

Kaynak : https://comicbook.com/movies/news/transformers-rise-of-the-beasts-partners-with-tiktok-for-optimus-prime-text-to-speech-feature/
2
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
1
0