Togg, 2 Şirketle Daha Ortaklık Kurdu: Daha Önce Duyurulmayan 2 Togg Ürünü Ortaya Çıkmış Olabilir!

22
8
1
0
0
Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg), akıllı ekosistem sağlayıcısı SMART.iX ve yerli yazılım şirketi Etiya ile ortaklık kurduğunu duyurdu. SMART.iX'in internet sitesindeyse ilginç bir detay yer aldı.

Önümüzdeki aylarda Türkiye’nin ilk yerli tam elektrikli otomobilini yollara çıkarmaya hazırlanan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), son günlerdeki ortaklık zincirine bugün iki yeni ortaklığı daha ekledi. Togg, Almanya merkezli Smart.iX ve Türkiye merkezli Etiya ile ortaklığa imza attı.

Togg, yeni ortaklıklarını resmi Twitter hesabından duyurdu. Fakat şirket, ortaklıklar ile yapılması planlananları detaylı bir şekilde paylaşmadı. Togg’un yaptığı paylaşımlar şu şekildeydi:

Togg'tan SMART.iX ve Etiya ortaklığı:

“Kullanıcı deneyimi alanında yapay zekâ destekli çözümler üreten SMART_iX ile yaptığımız stratejik iş birliğiyle mobilite ekosistemimizi genişletiyor, “Akıllı Yaşam” hizmetlerimizin güvenli, hızlı ve çevre dostu olmasını sağlıyoruz.”

“Türkiye’nin küresel yazılım şirketi Etiya ile kullanıcılarımıza sunacağımız kişiselleştirilmiş, kesintisiz ve benzersiz deneyimin altyapısı olan dijital platformu birlikte geliştirmek üzere iş birliğine imza attık.”

Togg’un ortaklık yaptığı yeni şirketlerden Etiya, 17 yılı aşkın süredir kurumların dijital dönüşüm yolculuklarında iş ortaklığı gerçekleştiriyor. Şirket, 1.200’den fazla çalışanıyla Amsterdam, Silikon Vadisi, İstanbul, Lviv, Singapur, Dubai ve Montreal’deki ofislerinde 7 farklı ülkede pek çok sektörde hizmet veriyor.

Togg, vereceği hizmetlerle gözüktü:

togg

Togg’un diğer ortağı SMART.iX ise henüz 2020 yılında kuruldu. Şirket, akıllı ekosistemlerin oluşturulması konusunda hizmet sunuyor. Ayrıca şirketin internet sitesinde, Togg’un da yer aldığı bir görsel yer alıyor. Söz konusu görselde  Togg, ‘Smart Car (Akıllı Otomobil)’ adıyla belirlenen elektrikli otonom otomobilinin yanı sıra ‘Aşırı yük koruması’, ‘Akıllı şarj pilotu’ ve bilinmeyen 3 diğer hizmetiyle yer alıyor.

22
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
8
1
0
0