Tom Hanks’in Yeni Filmi 'A Beautiful Day in Neighborhood'dan İlk Fragman Geldi

4
3
2
1
0
ABD'nin ikonik televizyon programı sunucularından Fred McFeely Rogers ya da bilinen adıyla Bay Rogers, bir kez daha beyaz perdeye konuk olmaya hazırlanıyor.

ABD'nin kendine has televizyon programlarından Neighborhood ve onun efsane sunucusu Bay Rogers, geçtiğimiz yıllarda da "Won’t You Be My Neighbor?" adlı yapıma konu olmuştu. Bay Rogers, şimdi de başrolünde Tom Hanks’in yer aldığı "A Beautiful Day in the Negihborhood" filmi ile karşımıza çıkacak. 

Film, programın PBS adlı kanaldaki yayın hayatının sona erdiği dönemde geçen olaylar üzerine odaklanacak. O dönemde gazeteci Tim Junod (Matthew Rhys), programın sunucusu olan Fred Rogers üzerine bir inceleme yazmakla görevlendirilir. Bu yazı, gerçekte de 1998’de “Can You Say… Hero?” başlığıyla Esquire dergisinde yayımlanmıştır. 

tom hanks

Junod’un yazıyı hazırlamak için Rogers ile geçirdiği süre, ikilinin arasında bir dostluğun ortaya çıkmasını sağlamıştı. Bu hikâye, filmin de temelini oluşturuyor. Sony, şüpheci gazeteci Junod’un şüpheciliği bir yana bırakıp ABD'nin en sevilen komşusundan nezaket, empati ve görgü öğreneceğini belirtiyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Maielle Heller yer alırken senaryosunu da Micah Fitzerman-Blue ve Noah Harpster kaleme alıyor. Film, 22 Kasım’da vizyona girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/07/22/tom-hanks-mister-rogers-beautiful-day-in-the-neighborhood-trailer/
4
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
1
0