Trump’ın Twitch Yayıncısı Olma Kararına Gelen Birbirinden Komik 30 Yorum

199
10
5
4
4
ABD Başkanı Donald Trump, Twitter yetmiyormuş gibi şimdi de Twitch’te boy göstermeye başlıyor. Amacı her ne kadar 2020 Başkanlık Seçimleri’nde oy kullanacak gençlere ulaşmak olsa da bu haber, Türkiye’de bile kahkahalara neden oldu. Hatta ülkemiz sosyal medya mizahından Trump’ın seçim kampanyası bile kurtulamadı.

Bugün Trump’un Twitch üzerinden yayınlara başlayacağını öğrendik ve hemen siz okuyucularımızı konu hakkında bilgilendirdik. Özellikle son günlerde Barış Pınarı Harekatı ve Türkiye hakkındaki çelişkili açıklamalarıyla bilinen Trump, kendi ülkesinde de başkanlığını kaybetmek üzere olan birisi konumunda. 

Seçildiği 2016 yılında yapılan kampanyada Facebook, Twitter, Google gibi platformların payı çok büyüktü. Ancak geçen 4 yıl içerisinde oy kullanacak yeni bir genç kitle uygun yaşa erişti. Tahmin edebilirsiniz ki bu gençlerin büyük çoğunluğu, Twitch gibi yeni nesil platformlarda daha aktif. Siyaset yapmayı sevmeyiz ama artık teknolojiyle iç içe olduğunu kabul etmemek güç.

donald trump twitch

Peki Trump’ın Twitch yayıncısı olma kararına gelen tepkiler nelerdi? Kuşkusuz ABD’liler kendilerine has bir şekilde bunu karşıladılar. Ancak gündem ne olursa olsun mizahşörlükte sınır tanımayan Türk sosyal medya kullanıcıları, Trump’ın yeni stratejisi hakkında hepimizin gülmekten karnını ağrıtan paylaşımlar yaptılar. 

İşte Donald Trump’ın Twitch yayıncısı olma kararına gelen en komik tepkiler:

Webtekno Twitter hesabını takip ederek sadece gündeme değil mizaha da ortak olabilirsiniz. Her şeye inat güldüğümüz, öğrendiğimiz, paylaştığımız Twitter hesabımıza sizi de bekleriz. Hemen takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

199
10
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
199
10
5
4
4