Ünlü Analist, Xiaomi Black Shark 2 Pro'nun Bellek Kapasitesini Açıkladı

16
2
1
1
1
Xiaomi'nin yarın tanıtacağı yeni oyuncu telefonu Black Shark 2 Pro'nun 512 GB dahili bellek seçeneğiyle geleceği ve buna ek olarak Xiaomi'nin yeni bir dizüstü oyuncu bilgisayarı üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Çinli teknoloji üreticilerinden Xiaomi, oyun odaklı olarak tasarladığı yeni akıllı telefon modeli Black Shark 2 Pro, yarın düzenlenecek olan bir etkinlikle tanıtılacak. Şirket, bu yeni telefon modeli ile ilgili heyecanlı bekleyişini sürdürürken Twitter üzerinden verdiği teknoloji haberleriyle dikkat çeken Ishan Agarwal, Xiaomi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şirketlerin haberlerini sızdırarak Twitter'da paylaşan Agarwal, Xiaomi Black Shark 2 Pro'nun 512 GB'lik bir versiyonunun olacağını ve bu versiyonun 12 GB RAM ile destekleneceğini açıkladı. Bu da dahili hafızası 512 GB olan bir akıllı telefonla tanışacağımız anlamına geliyor. Agarwal ayrıca, Xiaomi'nin üzerinde çalıştığı bir dizüstü bilgisayarın da donanım özelliklerini açıkladı.

xiaomi black shark 2 pro

Agarwal'in açıklamalarına göre Xiaomi'nin oyun odaklı olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni dizüstü bilgisayarı, yüksek donanım özellikleriyle gelecek. Son nesil işlemcilerin kullanılacağı dizüstü bilgisayarda ekran kartı olaraksa NVIDIA GeForce RTX 2060 ve GeForce GTX 1660 Ti kullanılacak. Üstelik bu dizüstü bilgisayarın ekranı, 144 Hz görüntü seçeneği desteği sunacak. Agarwal'in açıklamalarına göre bu dizüstü bilgisayarın piyasaya çıkış tarihi netleşmiş değil.

Yarın yapılacak olan etkinliklerden sonra Black Shark 2 Pro'nun tüm özelliklerini öğrenmiş olacağız. Dizüstü bilgisayarla ilgili olaraksa biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/black-shark-2-pro-launch-512gb-storage-mi-gaming-laptop-gtx-2060/
16
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
1
1