5
2
1
0
0

Mobil oyun pazarı artık dünyanın en büyük oyun pazarı haline geldi. League of Legends'ın geliştiricisi olan Riot Games de Wild Rift ile bu oyuna giriş yaptı. Oyunun oynanışı mobil cihazlar için uygun hale getirildi. Ekibimizden Çağdaş Işıl, ülkemizin önde gelen eski e-spor oyuncularından olan Kaan "Elwind" Atıcı ile Wild Rift'te mücadele etti. Konuğumuz ünvanının hakkını verirken biz de oyunun nasıl olduğunu görmüş olduk.

Beyblade maçı gibi

Her iki oyuncunun da Garen adlı şampiyonu seçmesiyle birlikte oyunun oldukça çekişmeli geçeceğini de görmüş olduk. Özellikle Çağdaş'ın 0 değil, 1 değil tam 2 defa rakibini öldürebilmesi ile gücümüzü de göstermiş olduk. Kaç defa öldüğünü ise ne siz sorun ne biz söyleyelim, izlerken göreceksiniz.

150 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan Wild Rift, bilgisayar versiyonunu oldukça andırıyor. Ayrıca oyun içerisinden yapılan grafik ayarları sayesinde oyunu telefonunuz için en optimal şartlarda oynayabiliyorsunuz. Daha önce alıştığımız Q,W,E,R tuşlarında bulunan yetenekler ve F, D tuşlarındaki beceriler de bu versiyonda ekranın sağ tarafında yer alan düğmelere dönüştürülmüş durumda. Ek olarak bu yapımda sanal kontrol düğmeleri de yer alıyor.

League of Legends Wild Rift

Wild Rift Andorid ve iOS'ta 

Android ve iOS cihazlarda oynanabilen Wild Rift, 10 Aralık'ta ülkemizde açık beta olarak sunuldu. Ayrıca yapımın Türkçe dil desteği de bulunuyor. Hem oyun seslendirmelerinde hem de menülerinde Türkçe seçeneği yer alıyor. MOBA türünün en başarılı örneklerinden olan League of Legends, Wild Rift modu ile mobil pazarında başarılı olmayı deneyecek. Daha önce de Legends of Runeterra adlı yapım da mobil cihazlarda yayınlanmıştı. Yılın en büyük kapışmasını yukarıda yer alan videomuzda görebilir, oyunun indirme linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0