WhatsApp Web Masaüstü Olarak Nasıl Kullanılır?

71
12
5
3
2
Yeni özellikleriyle güçlenen Facebook'un mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın bilgisayardan kullanılan sürümü WhatsApp Web hakkında her şeyi derledik. WhatsApp Web nedir ve WhatsApp Web masaüstü olarak nasıl kullanılır sorularına yanıt verdik.

Facebook’un anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, hem Android hem de iOS için en vazgeçilmez uygulamalarda başı çekiyor. SMS’i tarihe gömen WhatsApp’ın, bilgisayarlarınızdan ulaşabileceğiniz sürümü olan WhatsApp Web; telefona dokunmadan WhatsApp üzerinden mesajlaşmanıza olanak sağlıyor. WhatsApp Web masaüstü veya tarayıcı olmak üzere iki şekilde istediğiniz her cihazdan WhatsApp hesabınıza ulaşma imkanı sunuyor. 

WhatsApp Web indir:

whatsapp web masaüstü

WhatsApp Web masaüstü  veya tarayıcı aracılığıyla uygulamayı bilgisayar, tablet vb. dijital aracınızdan kullanmanızı sağlar. Telefonunuzla iletişimizini kesip bilgisayarınız üzerinden WhatsApp Web masaüstü uygulamasından görüşmelerinizi gerçekleştirmeye devam edebilirsiniz. WhatsApp Web masaüstü indir diyerek veya WhatsApp Web tarayıcı üzerinden uygulamayı kullanmak için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz. 

WhatsApp Web indir (WhatsApp Web Masaüstü İndir)

WhatsApp Web giriş (WhatsApp Web Tarayıcı)

WhatsApp Web nasıl kullanılır?

whatsapp web masaüstü indir

WhatsApp Web masaüstü uygulaması ya da tarayıcı sürümünü ilk açtığınızda, karşınıza yukarıdaki gibi bir WhatsApp Web kodu çıkacak. Bu kod, yalnızca WhatsApp akıllı telefon uygulaması ile birlikte çalışıyor. Bunun için WhatsApp Web ekranından çıkmadan, akıllı telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın. Ardından;

  • Android için sağ üst köşedeki “üç nokta” sembolüne, sonra da “WhatsApp Web” seçeneğine dokunun. 
  • iOS için sağ alt köşedeki Ayarlar’a ve ardından da WhatsApp Web (Masaüstü) seçeneğine dokunun. 

whatsapp web masaüstü kod

Telefon kameranızı bilgisayar ekranındaki QR koda düzgünce doğrultun. Kod okunduğunda WhatsApp Web’e giriş yapmış olacaksınız. 

WhatsApp Web’i kullanırken telefonunuzun internete bağlı olduğundan, şarjının bitmediğinden emin olun. Dilerseniz, bilgisayarda kullandığınız Wi-Fi ağına bağlanabilir ya da mobil internet bağlantınızdan faydalanabilirsiniz.

WhatsApp uygulaması üzerinden ulaştığınız bütün özellikler ve ayarlara WhatsApp Web üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Dilediğiniz zaman WhatsApp Web menüsünden çıkış yapabilirsiniz. Özellikle yabancı bir bilgisayar ya da tarayıcı üzerindeyseniz, güvenliğiniz için WhatsApp Web masaüstü veya tarayıcı üzerinden çıkış yapmayı unutmayın. Eğer unutursanız, çıkış işlemini WhatsApp iPhone ya da Android uygulamaları üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

71
12
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
71
12
5
3
2