Xiaomi, IoT Temelli Yeni Akıllı Klimalarını Tanıttı

10
3
1
0
0
Çinli teknoloji devi Xiaomi, Nesnelerin İnterneti (IoT) desteğine sahip yeni akıllı klimalarını tanıttı. DC frekans dönüştürme teknolojisi ile gelen klimalar, en yüksek seviyede sadece 23 desibel ses çıkarıyor.

Bugün düzenlediği etkinlikte 108MP kameralı CC9 Pro’dan yeni akıllı saati Mi Watch'a kadar birçok ürün tanıtan Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni klimalarını da gün yüzüne çıkardı. İnternet Klima ve İnternet Dikey Klima adındaki modeller, şirketin diğer cihazlarında benimsediği minimalist tasarım dilini takip ediyor. 

Yüksek seviyede soğutma yaparken güç tasarrufu yapmaya büyük önem veren akıllı klimalar, DC frekans dönüştürme özelliğine sahip. Tek bir beyaz renk seçeneğiyle gelen klimalar, derece vb bilgileri sunan yuvarlak formda mini bir ekrana ev sahipliği yapıyor.

akıllı klimalar

Klimalar aynı zamanda en yüksek seviyede sadece 23 desibel gürültü yapan sessiz bir tasarım anlayışıyla üretildi. Kendi kendini temizleyebilen klimalar, Nesnelerin İnterneti (IoT) desteği sayesinde evdeki diğer akıllı cihazlarla etkileşime girerek, entegre bir şekilde çalışabiliyor. 

Son yıllarda tüketicilere daha fazla IoT ürünü sunmaya başlayan Xiaomi, bu alandaki ürün gamını genişletmek için her yıl milyonlarca dolar yatırım yapıyor. Çinli markanın 2017 yılında tanıttığı IoT platformu, dünya çapında 132 milyondan fazla cihaza (akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarlar hariç) ev sahipliği yapıyor. Xiaomi’nin IoT temelli akıllı klimalarının fiyatları, beygir güçlerine bağlı olarak 2.229 yuan (329 dolar) ile 5.499 yuan (787 dolar) arasında değişiyor. 

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/11/05/xiaomi-unveils-internet-air-conditioner-and-internet-vertical-air-conditioner/
10
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
1
0
0