Yanarlı Dönerli: Black Shark 2 Pro'nun Arka Panel Tasarımı Ortaya Çıktı

9
5
2
2
0
Mobil oyunculuğun yaygınlaşmasıyla birlikte oyuncu telefonlarının sayısında da bir artış meydana geldi. Dün Asus'un oyuncu telefonu ROG Phone 2 tanıtıldı. Bugünse Black Shark 2 Pro'nun arka panelinden bir görsel paylaşıldı. Telefon, arka panelinde RGB ışıklandırmayı barındıracak gibi görünüyor.

Black Shark 2 Pro'nun resmi çıkışına bir hafta kaldı ancak telefon hakkındaki bilgiler gelmeye devam ediyor. Black Shark 2 Pro'dan aldığımız bilgiler arasında telefonun işlemcisi ve donanımına dair bilgiler bulunuyordu ancak bu seferki bilgi tasarım konusunda oldu.

Xiaomi tarafından desteklenen firma, Weibo'da bugün bir paylaşım yaparak yüksek ihtimalle RGB ışıklandırmaya sahip olan arka paneli kullanıcılarına gösterdi. İki adet paralel çizginin telefonun ortasından geçtiği görülen görsel, farklı renleri de yansıtabilecek gibi görünüyor.

xiaomi

Genellikle donanım konusunda ciddi geliştirmelere yer veren oyuncu telefonları, beklenenin aksine tasarım konusunu da boş geçmiyor. Bir oyuncu bilgisayarında olduğu gibi renkli ve havalı tasarımlarla kullanıcıların karşısına çıkan telefonlar, oyun performansını tepeye çıkartırken göz zevkinizi bozmamayı da ihmal etmiyor.

black shark 2

Özellikle ışıklandırma ya da fosforlu bileşenler kullanılarak yapılan bu tasarımsal dokunuşlar, birçok kişinin de hoşuna gidiyor diyebiliriz. Dün çıkışını yapan ve son derece şık bir tasarıma sahip olan ROG Phone 2 de bunlardan biri oldu.

Tasarım konusundan çıkıp bildiğimiz özelliklerinden bahsetmemiz gerekirse Black Shark 2 Pro'nun Qualcomm'un yeni işlemcisi Snapdragon 855+ ile birlikte geleceği söyleniyor. Yüksek RAM ve dahili depolamanın yanı sıra sağlam bir batarya kapasitesini de beklediğimiz cihazın resmi olarak 30 Temmuz tarihinde geleceğini de söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/black-shark-2-pro-rear-design-teased-possibly-with-rgb-lighting
9
5
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
5
2
2
0