9GAG, Her Bir Pikseli Tanıdık Gelecek 'Meme' Derlemesini NFT Olarak Satışa Çıkardı

21
7
2
1
1
9GAG, NFT sektörüne giriş yaptığını duyurdu. Dünyanın en büyük meme kaynaklarından olan 9GAG, oluşturduğu bir derlemeyi Foundation isimli NFT satış platformunda listelemeye başladı. 9GAG'in "In Meme We Love" isimli NFT için istediği minimum tutar, 9 Ethereum.

İnternet dünyasının en büyük meme kaynaklarından bir tanesi, hiç şüphesiz 9GAG. Yıllardır hayatımızın içerisinde olan platform, bugün milyonlarca takipçiye sahip olduğu gibi pek çok hesaba da devasa bir kaynak olmuş durumda. Ancak 9GAG'in haberimize konu olmasının nedeni, yaptığı paylaşımlar değil. 9GAG, son dönemlerde furya haline gelen NFT sektörüne giriş yapıyor.

"In Meme We Love", yani "Meme bizim aşkımız" başlıklı bir görsel oluşturan ekip, bu görüntüyü NFT satış platformu Foundation üzerinden satışa çıkartmaya karar verdi. Ekip, söz konusu görüntü için en az 9 Ethereum isterken bu teklif verildikten sonra 24 saat boyunca devam edecek bir açık artırma başlatılacak. Sürenin sonunda, 9GAG'in NFT görüntüsü yeni sahibini bulacak.

9GAG'in NFT olarak satışa çıkardığı derleme şu şekilde:

9GAG NFT

9GAG'in NFT olarak satışa çıkardığı görüntü, aslında bir derleme. Bu görüntüde, meme dünyasının en popüler ögeleri yer alıyor. Zaten siz de fark etmişsinizdir; yukarıdaki fotoğrafa baktığınızda, o çizilmiş görüntülerin gerçek halleri gözünüzün önüne gelecektir. İşte bu görüntü şimdi, hiç de fena olmayan bir fiyata satılacak. Zira 9 Ethereum, 16 Temmuz saat 15:15 itibarıyla 16 bin 800 dolar civarında para ediyor.

In Meme We Love

9GAG'in burada bulunan bağlantı aracılığıyla erişebileceğiniz NFT satış listelemesinin detaylarına baktığımızda, şu ana kadar bu görüntü için herhangi bir teklif verilmediğini görüyoruz. Ancak bu durum, büyük bir ihtimalle listelemenin yeni başlamış olmasından kaynaklanıyor. NFT dünyasında ne kadar büyük paraların döndüğünü düşündüğümüzde, 9GAG'in NFT'si için istenen tutarın ucuz bile olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

21
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
7
2
1
1