A Quite Place'in Devam Filminin Çekimlerine Başlandı

8
4
2
1
0
2018 yılının en iyi korku filmlerinden birisi olarak gösterilen A Quite Place'in devam filminin geldiğini, filmin yönetmeni John Krasinski duyurdu.

Geçtiğimiz yıl sinemaseverlerle buluşan ve 340 milyon dolar hasılat elde eden "A Quiet Place" (Sessiz Bir Yer) filminin devam filmi geliyor. Pek çok sinemaseveri heyecanlandıran bu duyuru, filmin yönetmeni John Krasinski tarafından yapıldı.

2 çocuklu bir ailenin izole bir hayat yaşadığı film, adından da anlaşılacağı üzere fazlasıyla sessiz geçiyor. Yaşadıkları bölgedeki sese karşı duyarlı olan yaratıklar nedeniyle işaret diliyle anlaşan ailenin hayatının konu edinildiği bu etkilyeci film, son dönemlerin en iyi korku filmlerinden biri olarak kabul ediliyor.

sessiz bir yer

Devam filminin çekimlerine başlandığını Twitter üzerinden duyuran Krasinski, ocak ayında devam filmiyle ilgili bazı ipuçları vermiş, A Quiet Place'in silahlarla dolu bir aksiyon filmine dönüşmesini istemediğini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğünü açıklamıştı.

İşte Krasinski'nin o paylaşımı: 

Filmin ikinci versiyonunda da ana karakterler aynı oyuncular tarafından canlandırılacak ve iddialara göre film ekibine yeni isimler katılacak. A Quite Place II'de Cillian Murphy ve Brian Tyree Henry gibi isimleri görebileceğimiz söyleniyor.

Yeni filmin ne zaman vizyona gireceği netleşmiş durumda değil ancak film ekibi, 2020 yılının mart ayını işaret ediyor.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/a-quiet-place-part-2-john-krasinski-says-hes-started-filming/
8
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
2
1
0