Samsung'un Akıllı Yüzüğü Galaxy Ring'in Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu

18
4
1
1
0
Samsung'un yakın zamanda duyurduğu Galaxy Ring isimli akıllı yüzüğünün tanıtım tarihi belli oldu.

Samsung'un 2024 yılının başlarında gerçekleştirdiği Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinde Galaxy S24 serisini tanıttı ve yapay zekâ özelliklerini duyurmuştu. Etkinlikte son duyurulan ürün ise firmanın yeni giyilebilir teknoloji ürünü olan Galaxy Ring oldu. 

Galaxy Ring'in çıkış tarihi şimdilik belirsiz. Ancak henüz hakkında neredeyse hiçbir şey bilmediğimiz bu yeni cihazın tanıtım tarihi netleşti. Üstelik tahmin ettiğimizden çok daha yakın.

Galaxy Ring, Mobile World Congress'te tanıtılacak

galaxy ring

Samsung, 26-29 Şubat tarihleri arasında Barselona'da gerçekleşecek Mobile World Congress için paylaştığı yeni bir basın bülteninde etkinlikte gerçekleştirecekleri duyurulara dair bazı detaylar paylaştı. Buna göre etkinliğin odak noktası Galaxy AI olacak ancak Samsung Galaxy AI'a dair yeni detaylara yer verirken bu özellikleri kullanabilecek tüm cihazlarına dair de yeni bilgiler paylaşacak.

O ürünlerden biri de tabii ki Galaxy Ring. Samsung'un aktardığına göre kullanıcılar en yenileri de dahil olmak üzere tüm Galaxy ürünlerinde Galaxy AI'ı deneyimleme fırsatı yakalayacak. Bu da Galaxy Ring'e dair detayları yarın başlayacak etkinlikte göreceğiz demek oluyor.

Galaxy Ring, Samsung'un son yıllardaki en potansiyelli ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle de saat ya da bileklik takmak istemeyen teknoloji meraklıları da bu akıllı yüzüğü kullanabilirler. Yüzüğün özellikleri şimdilik bilinmese de Samsung'un tüm gelişmiş sağlık ve spor özelliklerinin ve Galaxy AI özelliklerinin cihazla kullanılabileceğine dair ilk ipuçları Samsung tarafından verilmiş oldu.

Ayrıca yüzük, basit tasarımı ile birlikte her tarza uyum sağlayabilecek gibi gözüküyor. Ayrıca akıllı yüzüğün diğer Galaxy cihazlarla da uyumlu şekilde çalışması bekleniyor. Belki de bu yüzük, Samsung'un gelecekte tanıtması beklenen karma gerçeklik başlığını da kontrol için kullanılabilir. 

Kaynak : https://news.samsung.com/global/samsung-presents-galaxy-ai-vision-at-mwc-2024-with-latest-products-and-services
18
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
4
1
1
0