17
4
2
1
0

Sürekli artan akıllı telefon fiyatlarına karşı mücadele eden ve bu konuda başarılı olan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Pocophone F1 elimizde. Apple ve Samsung’un çok pahalı akıllı telefonlarının aksine bazı ufak eksikliklere sahip olsa da fiyat - performans bakımından çok iddialı olduğu görülüyor.

Xiaomi’nin yine başarılı iş yaptığını görmüş olsak da su ve toza karşı dayanıklı olmaması, arka kasanın plastik olması gibi bazı olumsuz özelliklere sahip. Eğer bunları fazla önemsemezsek donanım bakımından güncel amiral gemilerinin kesinlikle altında kalmıyor. Pocophone F1’in teknik özelliklerine baktığımızda 6.18 inç IPS LCD ekran bizleri karşılıyor. Bu ekran dışında Snapdragon 845 yonga setiyle gelen akıllı telefon arka tarafında 12 + 5 MP çift kamera kurulumu ile gelirken ön tarafta 20 MP selfie kamerası bulunuyor. Bu kameralar bol ışıkta fazlasıyla yeterli olsa da düşük ışıkta her telefon gibi sıkıntılar yaşıyor.

Parmak izi, FaceID gibi özelliklere sahip akıllı telefonun amiral gemilerinde görmeye alışık olmadığımız 4000 mAh gibi son derece doyurucu bir bataryası bulunuyor. Fiyat - performans tutkunlarının ilgisini çekecek Pocophone F1’in daha detaylı incelemesi için videoyu izleyebilirsiniz.

17
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
4
2
1
0