‘Amiral Gemisi Katili’ Oppo Reno Ace’in Özellikleri, TENAA’da Ortaya Çıktı

21
5
5
2
1
Orta segmentli cihazlarıyla adından sıkça söz ettiren Oppo'nun üst segment piyasasını altüst edecek yeni telefonu Oppo Reno Ace, TENAA'da özellikleriyle birlikte ortaya çıktı. Adeta "amiral gemisi katili" olacak bu telefon, ilerleyen günlerde de oldukça konuşulacak gibi duruyor.

Geçtiğimiz nisan ayında Reno modelini tanıtan ve hemen ardından ağustos ayında Reno 2 ile karşımıza çıkan Oppo, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Orta segment bu cihazların ardından amiral gemisi sektöründe de ses getirmek isteyen Oppo, Reno Ace modeliyle bu hayalini gerçekleştirmek istiyor.

Bu kapsamda çalışmaları devam eden Oppo Reno Ace, Çin’in sertifika kurumu olan TENAA’da ortaya çıktı. Ortaya çıkan özelliklerle Oppo, amiral gemisi piyasasında adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan cihazın özelliklerine yakından bakalım.

Oppo Reno Ace özellikleri:

Oppo Reno Ace Özellikleri

TENAA'da OPPO PCLM10 model numarasıyla görüntülenen cihaz, hızlı şarj sektörüne adeta damgasını vuracak. Şirketin en hızlı SuperVOOC 65W şarj teknolojisini kullanacak olan cihaz, 3900 mAh’lik bir bataryaya sahip olacak. Bu süper hızlı şarj, cihazın bataryasını yalnızca 30 dakika içerisinde doldurabilecek. 12 GB RAM ile gelecek olan Oppo Reno Ace, ROM kısmında da ideal sayılabilecek bir değer ile 256 GB dahili depolamaya olanak sağlayacak.

Ayrıca TENAA verilerinde belirtilmemiş olmasına rağmen cihazın 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olması da bu noktada kesin görülüyor. Gücünü Snapdragon 855 Plus işlemcisinden alacak olan Reno Ace, arka tarafındaysa dörtlü kamera kurulumuna (48 MP + 13 MP + 8 MP + 2 MP) ev sahipliği yapacak.

  • 6,5 inç’lik Full HD+ ekran ve 90 Hz ekran yenileme hızı
  • Snapdragon 855 Plus işlemci
  • 12 GB RAM, 256 GB dahili depolama
  • 48 MP + 13 MP + 8 MP + 2 MP olmak üzere dörtlü kamera kurulumu
  • 16 MP ön kamera
  • USB-C girişli 3900 mAh batarya
  • 65 W süper hızlı şarj desteği (Boş bir batarya, 30 dakika içinde tam olarak dolabilecek)
  • 3,5 mm kulaklık girişi

Oppo, “amiral gemisi katili” olabilecek bu yeni cihazı, 10 Ekim itibarıyla Çin’de düzenlenecek bir lansman ile tanıtacak. Cihazın fiyatı ve tasarımına ait detaylı bilgileri de ilerleyen günlerde öğrenebileceğiz.  

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/21/oppo-reno-ace-specifications-revealed-on-tenaa/
21
5
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
5
5
2
1