Borderlands 3'ün Son Karakter Tanıtımı Yayınlandı

9
1
0
0
0
Borderlands 3'ün Son Karakter Tanıtımı Yayınlandı
13 Eylül 2019’da piyasaya çıkış yapacak olan ve Gerbox Software tarafından geliştirilen Borderlands 3’ün son karakter tanıtımı yayınlandı. Tanıtımı yapılan dördüncü ve son karakter FL4K oldu.

Gearbox, çapraz platform desteğine sahip olan birinci şahıs nişancı oyunu Borderlands 3’te yer alacak dördüncü karakter olan FL4K için bir tanıtım videosu yayınladı. Oyunu tek başınıza oynuyor olsanız dahi her biri FL4K’in yetenek ağacıyla bağlantılı sadık yoldaşlarıyla yolunuza devam edebilirsiniz.

“The Hunter” ağacı, oyunculara asit tükürme ve prostetik matkap bir kola sahip “spiderant” veriyor. FL4K, canını rejenere etmesinin yanı sıra “rakk”ları da yardıma çağırabiliyor. “The Master” ağacı, düşmanlara ışınlanabilen köpeklerle birlikte geliyor ve bir noktada radyasyon yayılımı da yaratabiliyor. “Stalker” ağacı ise etrafa bakması için ne dediğini anlayamadığınız bir yardımcı gönderiyor. Kendi silahıyla birlikte gelen bu yardımcı ayrıca sizi de hızlandırıyor.

SungWon Cho’nun seslendirmesini yaptığı FL4K’in birçok Borderlands oyuncusunun favori karakteri olacağından hiç şüphe yok. Ayrıca karakterin yetenek ağacının tamamına buradan bakabilirsiniz.

Standard, Deluxe, Super Deluxe ve Diamond Loot Chest Collector's olmak üzere 4 farklı versiyon ile karşımıza çıkacak olan oyunun fiyatları, 50 dolar ile 250 dolar arasında seçtiğiniz versiyona göre değişecek. Son olarak hatırlatalım; Borderlands 3; Windows, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia platformları için 13 Eylül 2019’da çıkış yapacak.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/borderlands-3s-final-character-trailer-introduces-fl4k-and-his-pets/
9
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
0
0
0