Bugüne Kadar Ortaya Çıkan En İlginç iPhone 11 Konsept Videosu

30
17
11
6
2
Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni akıllı telefon modeli iPhone 11 ile ilgili yeni bir konsept çalışması ortaya çıktı. Yatay bir kamera kurulumuna sahip olan bu konsept tasarım, kabartılmış Apple logosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Akıllı telefon sektörü önümüzdeki aylarda heyecanlı bir maratona sahne olacak. Sektörün dev isimlerinden olan Samsung ve Apple, yeni akıllı telefon modellerinin tanıtımlarını yapacaklar ve ilerleyen dönemlerde hayatımıza girecek olan bu amiral gemisi telefonların hangi özellikleri içereceğini hep birlikte göreceğiz.

Samsung'dan daha geç bir tarihte yeni iPhone modellerini tanıtacak olan Apple, geri sayıma devam ediyor. Şimdi ise bir tasarımcı, iPhone 11 için etkileyici bir konsept çalışması hazırladı. Bugüne kadar ortaya çıkan çalışmaların arasında belki de farklısı diyebileceğimiz bu tasarıma, gelin daha yakından bakalım.

iphone 11

Bassam Nasser isimli bir tasarımcının elinden çıkan bu konsept tasarım, yatay bir kamera kurulumu ve bu yatay kamera kurulumun yanında bulunan kabartılmış bir Apple logosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dikey ses kontrol tuşu tasarımıyla da fark yaratan Nasser, Apple için harika bir fikir sunuyor.

apple

Bu etkileyici tasarımın tanımlanamayan tek noktası ise ön kamera tasarımı. Nasser'in konsept çalışmasında ön kamera için herhangi bir çentik görünmüyor. Bu yüzden bu konsept tasarımda nasıl bir ön kamera sisteminin kullanıldığı anlaşılamıyor. Ancak Apple'ın ilerleyen dönemlerde çentikleri küçültmek istediği düşünüldüğü zaman, bu kamera yapısının ekrana gömülmüş olabileceğini akıllara getiriyor.

Nasser, hazırladığı bu konsept tasarımı ConceptsiPhone isimli bir YouTube kanalından paylaştı. Hemen aşağıdan, bu konsept tasarım için oluşturulmuş olan videoyu izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.iphonehacks.com/2019/07/iphone-11-concept-camera-3d-apple-logo.html
30
17
11
6
2
Emoji İle Tepki Ver
30
17
11
6
2