İddialara Dayanarak Üretilen Çakma iPhone 11, Yeniliklere Işık Tutuyor

44
12
4
1
1
İddialara Dayanarak Üretilen Çakma iPhone 11, Yeniliklere Işık Tutuyor
ConceptsiPhone kanalı tarafından yayınlanan bir videoda, henüz piyasaya çıkmayan iPhone 11’in ortaya atılan iddialarla oluşturulan bir modeli gösterildi. Ortaya atılan iddialar doğruysa büyük ihtimalle iPhone 11 bu videodaki telefona benzeyecek.

Apple’ın yeni çıkacak olan iPhone 11 telefonu hakkında birçok spekülasyon ortaya atılıyor. İki veya üç hafta sonra duyurulması beklenen iPhone 11 için adeta sızıntı sezonundayız. Her geçtiğimiz gün söylentiler ve telefonun görüntüleri olduğu iddia edilen haberler ortaya çıkıyor. Tüm bu söylentilerin yanı sıra daha piyasaya çıkmamış iPhone 11’in çakma modellerini gösteren videolar da sosyal medyada dolaşmaya başladı.

ConceptsiPhone videosunda göreceğiniz telefonlar, gerçek iPhone'lar değil ancak şu ana kadar sızan her şeye dayanarak üretildiler. Sızıntılar doğruysa yeni çıkacak olan iPhone 11, bu çakma iPhone 11’e oldukça benzeyecek. BGR’ye göre ise çakma model, birkaç küçük hata ile karşımıza çıkıyor.

Çakma iPhone 11’lerin incelendiği o video:

Videoda göründüğü üzere sessize alma tuşu, güncellenmiş yuvarlak tuş olarak değil eski iPhone modellerinde gördüğümüz tuş olarak kullanılmış. Aynı şekilde cihazın kamerasında da bir hata mevcut. Çakma iPhone 11’deki kamera lenslerinin bulunduğu alan, telefonun rengiyle aynı değil. Orijinal iPhone 11’de ise bu alan, telefonun rengiyle aynı olacak. Çakma iPhone 11’ler, bu videoda beyaz ve altın olarak iki ayrı renk seçeneğiyle birlikte gösteriliyor.

Şimdiye kadar ortaya atılan söylentilere dayanarak iPhone 11’in iki farklı ‘Pro’ modeliyle geleceği öngörülüyor. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin yanı sıra iPhone XR’ın yeni bir sürümü de önümüzdeki haftalarda yapılacak olan lansmanda tanıtılacak. iPhone 11 serisinin tamamı, üçlü kamera sistemine sahip olacak. Eklenen bu ekstra lens, gelişmiş HDR ve daha geniş açılı çekimler yapmanızı sağlayacak.

Tüm bu söylentilerin yanında iPhone 11’lerin Apple Pencil desteğine sahip olabileceği de ortaya atılan söylentilerden birisi. Apple Pencil yeri olan bir kılıf, iPhone 11’de Apple Pancil desteği olabileceğini ortaya atmıştı ancak şu anda piyasada bulunan tüm Apple Pencil’lar, iPhone boyutlarından daha büyük. Bu yüzden Apple’ın iPhone’lara özel bir Pencil çıkarması gerekiyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/unofficial-dummy-model-videos-show-off-what-to-expect-from-the-iphone-11
44
12
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
44
12
4
1
1