Modern Warfare, Call of Duty Serisinin En Çok Oynanan Oyunu Oldu

22
3
3
1
0
Call of Duty: Modern Warfare, yeni nesilde Call of Duty serisinin en çok oynanan oyunu olmayı başardı. Activision, oyunun dünya çapındaki satışlarının 1 milyar doları aştığını belirtti.

Call of Duty: Modern Warfare, 23 Ağustos 2019 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Yayınlanmadan önce fazlasıyla beklenti yaratan ve oyuncuları heyecanlandıran Call of Duty: Modern Warfare, piyasaya sürüldüğü zaman bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı. Özellikle sunucu hatalarıyla fazlasıyla gündeme gelen Call of Duty: Modern Warfare, bunun yanı sıra beklentileri de karşılayamamış ve bekleyenlerinin çoğunu üzmüştü.

Daha sonrasında güncellemeler ile oyundaki hataların çoğunu gideren ve sunucularını düzelten geliştirici ekip bu hatalara rağmen dünya çapında oyununu fazlasıyla sattırmayı başarmıştı. İnternet ortamında da adından çokça söz ettirmeyi başaran Call of Duty: Modern Warfare için Activision yeni bir bildiri yayınladı. Yayımcı Activision, oyunun dünya çapında 1 milyar dolarlık satış elde ettiğini ve bu nesilde en çok oynanan Call of Duty oyunu olduğunu açıkladı.

En çok günlük ortalama oyuncuya sahip olan Call of Duty oyunu Modern Warfare oldu

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare, piyasaya sürüldükten 50 gün sonra PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında en çok günlük ortalama oyuncuya sahip olan Call of Duty oyunu olmuştu. Bu veriler, Call of Duty: Modern Warfare’in şu anki nesil konsollar için piyasaya sürülen Call of Duty: World War II ve Black Ops 3’ten daha fazla oynandığını ortaya çıkardı. Raporlara göre oyuncuların günlük oynama süreleri de günden güne artış gösteriyor.

Infinity Ward’un en popüler oyunlarından biri olan Modern Warfare, aynı zamanda Call of Duty serisinin çapraz platform desteğine sahip ilk oyunu oldu ve bunun da oyuncu sayısının artışına büyük bir etkisi var. Şu anda fazlasıyla oynanan oyuna güncellemelerle bazı yenilikler getiren ve oyuncuların geri dönüşlerine göre oyunu daha oynanabilir hale getiren Infinity Ward, önümüzdeki saatlerde yeni bir güncelleme daha yayınlayarak oyuna bazı haritalar katacak.

Kaynak : https://venturebeat.com/2019/12/18/call-of-duty-modern-warfare-most-played/
22
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
3
1
0