Call of Duty: Modern Warfare, Yeni Güncellemesiyle Eski Haritaları Geri Getiriyor

7
1
0
0
0
Bu sene, geçtiğimiz ekim ayında piyasaya sunulan yeni CoD oyunu Call of Duty: Modern Warfare, Season One güncellemesinin ardından bugün Season One Refresh adıyla yeni bir güncelleme daha çıkarıyor. Güncelleme, başta eski haritalar ve yeni görevler olmak üzere birçok yeni özelliği beraberinde getirecek.

Call of Duty: Modern Warfare'in Season One güncellemesi çıkalı yalnızca iki hafta oldu. Ama görünüşe göre yeni yıla girmeden önce kullanıcılara sunulacak daha fazla yeni özellik yolda.

Bugün çıkacak olan ve bir nevi güncelleme güncellemesi niteliğindeki 'Season One Refresh', sevilen iki eski haritayı oyuna getirmekle beraber yeni bir oyun modu, yeni bir operator ve yeni görevleri de CoD oyuncularının kullanımına sunacak.

Güncellemenin tanıtım videosu dün yayınlandı:

Yeni operator Allegiance'a katılmış bir FSB ajanı. Gizli ajan Nikto oyun içinde kazanılacak bir karakter değil. Bunun yerine biraz paraya kıymanız gerekecek. Nikto'ya sahip olmak için yapmanız gereken şey Nikto'nun da içinde bulunduğu, aynı zamanda silah planları, yeni bir saat ve daha fazla aksesuar da içeren bir paket almak. Bu paket mağazada 2400 CP karşılığında satılıyor olacak. Bunların yanında güncellemenin getirdiği iki paket daha mevcut. Blood Stained ve Holideadly adlı paketler sırasıyla 2400 CP ve 1100 CP karşılığında mağazadan temin edilebilecek.

Güncellemenin getirdiği yeniliklerden bir diğeri ise eski haritalar. Vacant ve Shipment haritaları olmak üzere iki eski sevilen haritayı oyuna geri kazandıracak olan Season One Refresh, eski CoD oyuncularını sevindirecek. Bir yük labirentinin içinde savaştığınız Shipment haritası 6v6 ve Gunfight modlarıyla oynanabilecek iken Pripyat'taki boş bir binada savaştığınız Vacant haritasında 6v6 moduyla oynanabilecek. Oyuna aynı zamanda yeni bir Spec Ops görevi olan Operation Strongbox ve Disinform ve Bomb Squad olmak üzere iki eski görev eklenecek.

call of duty shipment

Güncellemenin getirdiği son özellik ise en yeni Call of Duty modu olan, Call of Duty: Ghosts'ta ilk kez gördüğümüz Cranked modu. Crank filminden esinlenilen mod Cranked, oyuncuya her birini öldürdüğünde ekstra güç veriyor; ancak oyuncu 30 saniye içinde birini öldürmezse havaya uçuyor.

Season One Refresh güncellemesi, Türkiye saati ile 21.00'da kullanıma açılacak. Aynı zamanda 20 Aralık ve 23 Aralık tarihleri arasında iki kat 'weapon XP' kazanma şansınız olacak.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/call-of-duty-modern-warfare-season-one-refresh/
7
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
0
0
0