Casper Via A1 Fiyatı ve Özellikleri

5
1
1
0
0
Casper fiyatına göre başarılı teknik özellikler sunan Casper Via A1 modelini duyurdu. Casper Via A1 fiyatı ve özelliklerine gelin birlikte bakalım.

Yabancı üreticilerin akıllı telefonlarına çeşitli yazılımsal eklemelerin yanı sıra cihazları ülkemizde uygun fiyatla tüketicilere sunarak büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan Casper, orta seviyede yer almasına rağmen özellikleriyle dikkat çeken akıllı telefonu Casper Via A1'i satışa sundu.

Özellikle %97 metalden oluşan gövdesiyle tasarım anlamında şık görünen cihaz ilk etapta oldukça başarılı görünüyor. Ancak elbette cihazın nasıl bir performans göstereceği ve güncelleme konusunda Casper'ın ne gibi adımlar atacağı henüz deneyimlenmediği için cihaz yaygın olarak tüketicilerin karşısına çıkmadan yorum yapmak epey zor.

Casper Via A1 Teknik Özellikleri

  • 5,5 inçlik Full HD IPS ekran
  • MediaTek Helio P10 işlemci yongası
  • 64 GB depolama
  • 4 GB RAM
  • 13 MP arka kamera
  • 8 MP ön kamera
  • 3130 mAh batarya

Casper'ın yeni akıllı telefonu Via A1'de 5.5 inçlik Full HD IPS ekrana yer veriliyor. Ayrıca cihaz gücünü MediaTek'in MTK6755M kodlu Helio P10 işlemcisinden alıyor. Sony Xperia XA Ultra ve Reeder P10S gibi ülkemizde ilgi gören cihazlarda yer alan işlemci, Casper'ın yeni modelinde de karşımıza çıkıyor.

Hafıza ve bellek konusunda amiral gemisi modellerden bile cömert bir boyut sunan Casper Via A1'de 64GB dahili depolama alanı + microSD kart desteği ve 4GB RAM bulunuyor. Ayrıca Casper Via A1, 13MP çözünürlüklü arka ve 8MP çözünürlüklü ön kamerayla geliyor.

Batarya konusunda da sizi üzmeyeceği iddia edilen telefon 3130mAh kapasiteli bataryayla geliyor, ayrıca Casper bu modelin hızlı bir şekilde şarj edilebildiğini de belirtmiş. Casper Via A1, 1499TL'lik fiyat etiketiyle raflardaki yerini aldı. Cihaz elbette bu fiyat segmentinde rakipsiz olmasa da iyi bir fiyat politikasıyla satışa sunulmuş.

5
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
0
0