Google'ın Pabucu Dama Atılabilir: ChatGPT'li Bing, Chrome'a Geldi! [Nasıl Kullanılır?]

11
4
2
0
0
Microsoft'un yapay zekâ desteğine kavuşan Bing hizmeti, an itibarıyla Google Chrome gibi üçüncü taraf tarayıcılara eklendi. Oldukça kolay kullanılan özellik, Google'ın pabucunu dama attıracak türden.

Ağustos ayının başında sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Microsoft'un yapay zekâ desteği eklediği Bing'i Chrome dahil diğer internet tarayıcılarına getireceğinden bahsetmiştik. Yapılan resmi açıklamaya göre Bing AI, üçüncü taraf internet tarayıcılarında hem masaüstü hem de mobil sürümlerde kullanılabilecekti.

Şimdiyse bu konuyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Microsoft, Bing AI'yi üçüncü taraf tarayıcılara resmen getirdi. An itibarıyla Google Chrome üzerinden Bing AI'ye ulaşabiliyor, yapay zekâ ile sohbet edebiliyor ve aramalar yaptırabiliyorsunuz. Ancak şunu hemen söyleyelim. Mobil cihazlar için bir süre daha beklemek gerekecek.

Türkçe dil desteğine sahip ve çok kolay bir şekilde kullanılabiliyor

bingai

Yaptığımız kontrollerde, kullanıcıların Google Chrome ve Firefox gibi tarayıcılar üzerinden kolayca Bing AI'ye ulaşabildiklerini görüyoruz. Bu bağlamda; yapmanız gereken tek şey Bing'in kendi sayfasına ulaşmak. Buradaki sohbet bölümüne girerek yapay zekâ ile sohbet etmeye başlayabilir veya Bing AI'nin diğer avantajlarından faydalanabilirsiniz. Öte yandan; Bing'in yeni sonuç sayfası arayüzü de üçüncü taraf tarayıcılar için aktif edilmiş durumda.

bing ai chrome

Bing AI, kullanıcıların ihtiyaç duydukları işlemleri hızlıca yapabilen bir yapıya sahip. Bu bağlamda; size bazı tavsiyeler veriliyor. Yukarıdaki ekran görüntüsünde, Venedik için verilen bir seyahat tavsiyesinin arama sonuçları sayfasını görüyorsunuz. Tek bir sayfa üzerinden uçak rezervasyonu yapma, otel bulma ve Venedik ile ilgili bilgiler edinme gibi işlemlerin hepsini halledebiliyorsunuz. Bing AI'nin Chrome'a gelmesi, son dönemlerde pek de iyi çalışmayan Google'ı unutturabilir gibi görünüyor.

Üçüncü taraf tarayıcılar üzerinden Bing AI'ye ulaşmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://blogs.bing.com/search/august-2023/Bing-Preview-Release-Notes-More-Ways-to-Access-Bing-Chat
11
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
2
0
0