Profesyonel CoD Oyuncusu, Yeni Güncellemeden Sonra Warzone'daki En Güçlü Silahı Açıkladı

19
10
5
3
2
Profesyonel CoD Oyuncusu, Yeni Güncellemeden Sonra Warzone'daki En Güçlü Silahı Açıkladı
Birkaç gün önce yayınlanan yeni Call of Duty: Warzone güncellemesiyle birlikte oyundaki silahların özellikleri değişti. Bu değişimin ardından CoD videolarıyla bilinen YouTuber NICKMERCS, oyundaki yeni en iyi uzak mesafe silahı izleyicileriyle paylaştı.

2020 yılında beğeniye sunulan Call of Duty: Warzone, sürekli aldığı güncellemeler sayesinde oyuncuların kendine alışmasına engel oluyor. Tam oyunu ezberledim diyen bir oyuncu, tekrar bir yeniliğin gelmesiyle oyuna dair bilgilerini güncellemek durumunda kalıyor. Oyunun aldığı son güncelleme de aynı durumu sebep oldu. Bir oyuncu ise oyunun yeni bir ‘en’ini oyuncularla paylaştı.

Profesyonel CoD oyuncusu NICKMERCS, silah özelliklerini bir hayli değiştiren güncellemeden sonra oyunun yeni en iyi otomatik tüfeğini paylaştı. NICKMERCS’e göre C58, bu kategoride kullanılabilecek en iyi silah.

“Warzone oyuncuları C58 kullansın”

Call of Duty: Warzone, 3 gün önce yeni ‘Season 4 Reloaded’ güncellemesini almıştı. Güncellemeyle birlikte oyundaki silahların TTK’si (rakibi öldürebilecekleri minimum süre) değişti. Her silahta görülen ortak değişim, öldürme hızının düşmesi oldu. Çünkü oyuncular, silahların aşırı güçlü olmasından ve rakibin çabuk ölmesinden şikayet ediyordu. Ancak ortak olarak azaltılan hızın yanı sıra silahların arasındaki güç dengeleri de değişti. 

CoD videolarıyla YouTuber NICKMERCS, Warzone oyuncularına C58 kullanmalarını tavsiye etti. Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone’da önceden güçsüz olarak görülen silah, YouTuber’ın denemelerine göre oldukça güç kazanmıştı. C58’in oyunun en iyi uzak mesafe silahı olduğunu söyleyen NICKMERCS, silahın yakında oyunun en popülerlerinden biri olacağını ifade etti. Silahın kullanımına dair görüntülere ve söz konusu YouTuber’ın ifadelerine yukarıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://gamerant.com/call-of-duty-warzone-nickmercs-best-ar-c58/
19
10
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
19
10
5
3
2