Counter-Strike Oynamak Uğruna Sokağa Çıkma Yasağını Delen 10 Kişiye 34 Bin TL Ceza

139
18
10
3
2
İstanbul'da Counter-Strike oynamak uğruna sokağa çıkma kısıtlamalarını delen 10 kişi, polis baskını ile yakalandı. Polis ekipleri 10 kişiye toplamda 34 bin 690 TL idari para cezası kesti.

Koronavirüs salgınının Türkiye'de yayılmaya başladığı ve sokağa çıkma kısıtlamalarının hayata geçirildiği ilk günlerden bu yana devam eden "yasağı delme" çabaları, bir kez daha polis baskını ile sona erdi. Oyun oynamak uğruna sokağa çıkma yasağını delen 10 kişi, idari para cezası ile karşı karşıya kaldı.

Aktarılan bilgilere göre bir internet kafenin kepenkleri kapalı halde hizmet vermeye devam ettiğinin ihbar edilmesi üzerine İstanbul Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı  Beyoğlu Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, Beyoğlu ilçesinin İstiklal Mahallesi’ndeki bir internet kafeye baskın düzenledi. Basın sırasında 10 kişi, sokağa çıkma yasağı olan saatlerde internet kafede Counter-Strike oynarken yakalandı.

internet kafe baskını

Counter-Strike oynama uğruna sokağa çıkma yasağını delen 10 kişi, "Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet” suçundan toplamda 34 bin 690 TL idari para cezasına çarptırıldı. Ayrıca oyun oynayan kişilere ceza kesilmesinin ardından internet kafe sahibi de cezai işlemler için emniyete götürüldü.

Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan verilere göre günlük koronavirüs vaka sayısı 55 bin ila 60 bin seviyelerine ulaşmış durumda. Salgının Türkiye adına en sert dönemlerini geçirdiğimiz şu günlerde siz değerli takipçilerimizi hem kendi sağlığınız hem de genel halk sağlığı açısından COVID-19 tedbirlerine azami özenle uymaya davet ediyoruz.

Kaynak : https://playerbros.com/fastpay-wildcats-intel-esl-turkiye-csgo-sampiyonasinda-6-puani-almayi-basardi/
139
18
10
3
2
Emoji İle Tepki Ver
139
18
10
3
2