Deadpool’un Üçüncü Filmiyle İlgili Müjdeli Haber Geldi

75
4
2
1
1
Muhtemelen Fox’un en başarılı süper kahraman projesi olan Deadpool serisinin üçüncü filmi hakkında yaratıcılarından beklenen haber geldi. Serinin yaratıcıları, Ryan Reynolds’un yakın zamanda role geri döneceğini söylüyor.

Deadpool serisinin yaratıcısı Rob Liefeld, koca çeneli anti-kahramanımız Deadpool’un yakın zamanda yeniden karşımıza çıkacağını müjdeledi. 

Twitter’da soru cevap yapan Liefeld, serinin üçleme olacağını söylerken üçüncü film için “Kesinlikle olacak!! Yakında!!” dedi. Liefeld, daha önce de çok başarılı olan markanın üçüncü filmini çekmek istediğini söylemişti. Rob Liefeld, Deadpool'u ortaya atan ve çizimlerini yapan sanatçı olarak biliniyor. (Kendisinin bir de gözlerden ırak Captain America çizimi meşhurdur)

Liefeld daha önce Deadpool 3 için söz verirken, “Hiçbir şey teslim tarihleri kadar zihninizi berraklaştırmıyor. Açık olayım Deadpool 3 bir şekilde, bir yolu bulunup yapılacak. Bu benim için bir dert değil. Disney, Fox için 60 milyar dolar ödedi ve Deadpool bugün pazardaki en değerli varlık. X-Men filmlerinden daha çok kazanıyor.” demişti. 

deadpool 3

Ryan Reynolds ise stüdyoların birleşmesi ardından ne olacağından emin olmadığını söylemişti. Deadpool 2 yönetmeni olan David Leitch, herkesin Deadpool 3’ü görmek isteyeceğini, anlaşma sonrasında Marvel evreninin durumuna göre karakterin geleceğinin belli olacağını belirtmişti. 

Leitch ayrıca üçüncü filmle ilgili pek çok fikrinin olduğunu, kendisinden istenirse bu çılgınca fikirlerini severek paylaşacağını söylemişti. 

Disney’in Fox birleşmesi sonrasında R seviye filmlere izin vereceği ve Ryan Reynolds’un değiştirilmeyecek tek oyuncu olacağı açıklanmıştı.

Kaynak : http://www.ladbible.com/entertainment/film-and-tv-deadpool-creators-say-third-movie-is-happening-very-soon-20190719
75
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
75
4
2
1
1