Deli mi Ne Olayında Gözaltına Alınan Emre Durmuş ve Furkan Yaman’dan Açıklama

252
111
30
17
10
Deli mi Ne olayında Ali Abdülselam Yılmaz ile birlikte gözaltına alınan 2 YouTuber Emre Durmuş ve Furkan Yaman sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Geçtiğimiz gün ülkemizde gerçekleşen Süper Kupa finalinde, Türkiye’nin ünlü YouTube kanallarından “Deli Mi Ne?”nin sahibi Ali Abdülselam Yılmaz sahaya girmişti. Bu olay sonucunda olaylar büyümüş ve genç YouTuber ve arkadaşları topluca gözaltına alınmıştı. Daha sonrasında yurt dışına çıkma yasağı getirilerek serbest bırakılan Emre Durmuş ve Furkan Yaman, Instagram ve YouTube hesaplarından açıklama yaptılar.

Dünya’nın çeşitli ülkelerine giderek oralarda videolar çeken 1,2 milyon aboneli genç YouTuber Emre Durmuş, sahaya dalma olayından sonra yurt dışına çıkma cezası alan kişiler arasında yer aldı. Instagram hesabından konu hakkında açıklama yapan Durmuş, yaşanan olaylardan dolayı herkesten özür diledi. 

Emre Durmuş'a yurt dışı yasağı

Emre Durmuş’un yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

Selamlar herkese,

Maçta yaşanan olayda sadece orada bulunup anın heyecanına kapılarak paylaşım yaptığım için hayallerim ve mesleğim olumsuz etkilendi. Her şey çok spontane ilerledi. Hiçbir şekilde alakam olmayan bir nedenden dolayı yaşananların bu noktaya gelmesine çok üzülüyorum. Bu olaydan olumsuz etkilenen herkesten özür dilerim. Ben yine de hayallerimi gerçekleştirmeye devam etmek için elimden geleni yapacağım. Güzel içeriklerle görüşmek üzere!

Sevgiler

Furkan Yaman, olaylara YouTube kanalından açıklama getirdi

Ayrıca, yine o gece orada 3,2 milyon aboneli YouTuber Furkan Yaman’da YouTube kanalından bir açıklama videosu paylaştı. Yaman, Yılmaz’ın yaptığı hareketten kesinlikle haberi olmadığını ve doğru bulmadığını açıkladı. 

Ali Abdülselam Yılmaz’ın yaptığı şeyin yanlış bir şey olduğu herkes tarafından kabul edilmiş olsa da yanındaki kişilerin bu duruma düşmesi pek çok kişiyi üzdü. Peki, sizce Emre Durmuş ve Furkan Yaman’ın da ceza alması gerekiyor mu, yoksa yalnızca yanlış zamanda yanlış yerde mi bulunmuşlardı? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

252
111
30
17
10
Emoji İle Tepki Ver
252
111
30
17
10