Disney CEO'su, Bebek Yoda'nın Gerçek Bir Adının Olduğunu Açıkladı

36
4
3
3
0
Disney+'ın The Mandalorian dizisinin hayatımıza kattığı en önemli karakterlerden biri, Bebek Yoda oldu. Disney CEO'su, internetin sevgilisi olan karakter hakkında önemli bir bilgiyi açığa çıkardı.

The Mandalorian'ı izlememiş olsanız bile, Bebek Yoda ile sosyal medyada karşılaşmış olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Büyük Usta Yoda'nın yeşil, küçük ve sevimli versiyonu, Disney Plus dizisinde ilk göründüğü andan beri dünya çapında ilgi gördü ve dizinin şimdiye kadar en çok konuşulan ve en çok sevilen parçası oldu.

Bebek Yoda hızlı bir patlama yaşadı ve insanlar şimdiden ürünlerini ve oyuncaklarını dört gözle bekliyor. Sadece onu izleyenler değil, dizi ekibi de sevimli karaktere vuruldu. Bu sevgi, zaman içinde merakı da beraberinde getirdi ve 50 yaşındaki bebek hakkında artık bazı sorular, cevaplanmayı bekliyor. Ancak Disney CEO'su Bob Iger ile yapılan bir röportajda, hayranları heyecanlandıracak oldukça ilginç bir bilgi açığa çıktı.

Disney: Bebek Yoda'nın gerçek bir ismi var

baby yoda ve güç

The Star Wars Show'a konuşan Iger, karakterin gerçek bir adı olduğunu ve aslında Bebek Yoda olarak adlandırılmaması gerektiğini belirterek şunları aktardı:

"Tüm dünya karakterden Bebek Yoda olarak bahsediyor ve bu uygun olmayan bir yaklaşım. Jon Favreau ile ilk e-postalarımda BebekYoda'ya atıfta bulunduğum için azarlandım. Çok kolay görünüyordu. Jon'dan birkaç kez azar yedim. 'Bu Bebek Yoda değil!' Tamam, tamam. Hiçbir şey söylemek zorunda değil, sadece duygularıyla hareket ediyor. Kulaklarını ve gözlerini hareket ettiriyor. Çok ilginç. İnsanlar gerçekten adının ne olduğunu bilmek istiyor? Gerçek adı ne? Bu arada gerçek adını biliyor musunuz? Gerçek adını biliyorum ve şu anda ekstra dikkatli olmamın nedenlerinden biri. Birileri tarafından bir çeşit doğruluk serumu almak istemiyorum"

Maalesef Iger, Bebek Yoda'nın gerçek adını ne zaman öğrenebileceğimizi söylemedi ancak The Mandalorian devam ettikçe karakter ve arka planı hakkında daha fazla bilgi gelecektir. Sonuçta dizinin 2. sezonunun yayınlanacağını biliyoruz. Ayrıca karakterin ilerleyen zamanlarda bazı Star Wars filmlerinde de görüneceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak : https://wegotthiscovered.com/tv/disney-ceo-mandalorians-baby-yoda-real/
36
4
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
36
4
3
3
0