Star Wars Dizisi The Mandalorian'ın Bebek Yoda'sı, The Sims 4'e Geldi

30
5
3
3
1
The Mandalorian dizisinde ortaya çıkmasıyla popüler kültürün gözdelerinden biri haline gelen 'Bebek Yoda', oyun dünyasına ilk adımını attı ve artık The Sims 4'te satın alınabiliyor.

Electronic Arts, The Sims ve Star Wars oyunlarının haklarına sahip ve bu ayrıcalığı popüler simülasyon oyunu The Sims 4 ile The Mandalorian dizisi arasında bağ kurarak değerlendirdi. Yayıncı, Mandalorian kostümü veya Sim'iniz için "Ödül Avcısı" işi değil, Bebek Yoda'yı oyuna taşıdı.

The Sims 4'ün son güncellemesi oyuna yeni bir müzik ekledi ve bazı hataları düzeltti. Ayrıca Bebek Yoda, mobilya eşyası olarak oyuna eklendi. "The Child Statue" olarak adlandırılan yeni eşya, evinize veya bahçenize yerleştirebileceğiniz ve sim'lerinize "bakma" komutu verebileceğiniz bir heykel. Ancak Bebek Yoda ne yazık ki evinize dekorasyon olmaktan başka bir şey yapmıyor.

Bebek yoda, bir dekorasyon ürünü olarak Sims 4'e geldi

bebek yoda the sims 4

The Child Statue, The Sims 4'te 504 simoleon karşılığında alınabiliyor. Heykel, açıklamasında "Resmi olarak "The Child" olarak biliniyor ancak sevenleri tarafından "Bebek Yoda" olarak anılıyor. Bu heykel, Disney+'ın canlı aksiyon dizisi Mandalorian'dan esinlenen sevimli bir replika." olarak tanımlanıyor. Bebek Yoda her ne kadar sevimli olsa da oyunda maalesef sadece 1 Environment puanı veriyor.

Bebek Yoda heykeli hareket etmiyor veya tepki vermiyor. Ancak yine de kim onu evinde görmek istemez ki? Sonuçta sevenleri, karakterin oyuncakları, heykelleri, figürleri için sabırsızlıkla bekliyor ve The Sims 4'te şimdiden alıştırma yapabilirler.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/12/12/21013215/baby-yoda-the-mandalorian-the-sims-4-the-child-statue
30
5
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
30
5
3
3
1