Eddie Murphy’nin Yeni Filmi Dolemtie Is My Name’den İlk Fragman Geldi

15
7
4
4
0
Adı skandallara karıştıktan sonra uzun süre ortalıkta gözükmeyen Eddie Murphy, yeni filmi ‘Dolemite Is My Name’ ile bir kez daha seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmden ilk fragman geldi.

Eddie Murphy, Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Dolemite Is My Name filmiyle birlikte yeniden ekranlarda yer alacak. Murphy, 2011 yılında karıştığı skandalın ardından gözlerden uzak kalmış ve büyük bir yapımda rol alamamıştı. Hollywood’un en zengin isimlerinden olan Murphy bu konuyu maddi olarak çok dert etmese de ışıklardan uzak olamıyor. 

Murphy filmde Rudy Ray Moore adlı bir komedyen ve blaxploitation yıldızını oynuyor, yani film kısmen otobiyografik durumda. (Blaxploitation: Siyahi Amerikalıların para kazanmaya başlamasıyla birlikte yine siyahiler tarafından yapılan, siyahi kültürünü övmelere doyamayan, aksiyon-sosyal mesaj-siyahi ünlü üçgeninde çekilen düşük bütçeli filmler. Bir nevi siyahi Amerikan arabesk furyası)

dolemite-is-my-name-ilk-fragman-eddie-murphy

Moore’un kariyeri, iki devam filmi çekilen X derecelendirmeye sahip Dolemite filmi ile çıkışa geçmiştir. Dövüşçü ve rapçi bir kadın satıcısı olan Dolemite çok popüler hale gelmiştir. 

Filmde Wesley Snipes, Snoop Dogg, Titus Burgess, Keegan-Michael Key, Craig Robinson, Mike Epps, Da’Vine Joy Randolph gibi isimler de yer alırken, yönetmenliği Altın Küre ve Emmy ödüllü Scott Alexander, senaryoyu yazma işini ise Larry Karaszeweski üstleniyor. 

Dolemite Is My Name, bu yıl sinemalarda ve Netflix’te gösterilmeden önce Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yayınlanacak.

Kaynak : http://www.darkhorizons.com/first-trailer-eddie-murphy-in-dolemite-is-my-name/
15
7
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
4
4
0